Hírarchívum - 2019. január

Fear the Wolves - jönnek a kétfős csapatok

Jókora frissítéssel rukkolt elő a Vostok Games a posztapokaliptikus battle royale-játékához Unified Update néven. Javított matchmaking, kétfős csapatok és hangalapú chat várja az érdeklődőket.

Dollhouse - noir pszichológiai horror a terítéken

A Creazn Studio fejlesztésében egy vadonatúj horrorjáték készül, melyben a szubjektív memória és az amnézia kapja a főszerepet. Ugyan némi csúszással, de ha minden jól megy, akkor még idén kipróbálható lesz az alkotás.

Ingyenes lesz a Switchblade

Az 5v5 felállású, járművek háborújára építkező MOBA még januárban elhagyja a fizetős Early Access-státuszt, és ingyen elérhető lesz. Cserébe viszont nagyobb hangsúlyt kapnak majd a Game Packek.

Dark Devotion - közelít a soulslike sidescroller

Sajátos előzetest kapott a hamarosan megjelenő Dark Devotion, melynek köszönhetően részletes betekintést kaptunk a játék bossharcaiba. Erősen érződik rajtuk a Dark Souls-játékok inspirációja.

Fagyos képeken a Metro Exodus

Már csak alig egy hónap, és végre befut a Metro Exodus, így a fejlesztésért felelős 4A Games úgy látta jónak, ha újabb képeket tesz közzé a játékról, hátha valakit még nem győztek meg a folyamatosan érkező trailerek.

Multiplayer Alien-játékon dolgozik a FoxNext

Az elmúlt napokban igazi érzelmi hullámvasútban volt részük a videojátékos Alien-fanoknak. Hiába vártuk, egyelőre garantáltan nem érkezik az Alien: Isolation folytatása, viszont lesz még lehetőségünk visszatérni az Alien-univerzumba.

Tovább csúszik az xboxos Gang Beasts

Az eredetileg 2018-ra tervezett Xbox One-os megjelenést sajnos nem tudta tartani a fejlesztés mögött álló csapat, így egyelőre csak annyit lehet tudni az új portról, hogy „hamarosan” érkezik.

God of War - tervben volt egy DLC is

A God of Wart jogosan választottuk az év játékának tavaly, ám néhány rajongó bizonyára örült volna annak, ha Kratos és fia sztorija folytatódott volna egy DLC-ben. Cory Barlog elárulta, tervben volt egy kiegészítő, de végül lemondtak róla.

Switchre is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen

Még egy ütős akció-RPG-vel bővül a Switch kínálata. Noha a Dragon's Dogma: Dark Arisen eredetileg 2012-ben jelent meg. A hatalmas lények ellen vívott, kiélezett harcokat, még a Dark Souls is megirigyelné.

Assassin's Creed: Odyssey - ezt kapjuk januárban

Ebben a hónapban sem maradnak friss tartalmak nélkül az Assassin's Creed: Odyssey-tulajok. Folytatódik a The Legacy of the First Blade, már ha beruháztunk a szezonbérletbe, de ingyenes küldetésekkel is el leszünk látva.