Hírarchívum - 2019. november

X019: Napra pontos dátumot kapott a Wasteland 3

Az inXile Entertainment csapatát vezető Brian Fargo egy új trailer kíséretében jelentette be a Wasteland 3 napra pontos megjelenési dátumát a tegnap esti Inside Xbox-epizódban. Türelem, már nem kell sokat várni rá!

X019: Ötven új játékot ígértek be a Game Passhez

Az Xbox Game Pass-előfizetők valószínűleg repestek az örömtől a tegnapi Inside Xbox-epizódot nézve, jóformán alig akadt olyan játék a műsor kínálatában, ami ne kerülne majd be a szolgáltatásba idővel.

X019: Áprilisban érkezik a Minecraft: Dungeons

Habár napra pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá, a Microsoft pontosította a Minecraft világában játszódó dungeon crawler érkezésének időpontját a tegnap este folyamán.

X019: Még mindig remekül fest a Flight Simulator

A tegnap esti Inside Xboxban a Microsoft Flight Simulator is tiszteletét tette egy gameplay trailer erejéig, a játék pedig továbbra is elképesztően jól néz ki. Csekkoljátok a kedvcsinálót!

X019: Végre mozgásban az Age of Empires IV

Megtörtént az, amire annyian vártunk: a Microsoft az Inside Xbox tegnapi műsorában végre mozgás közben is megmutatta az Age of Empires negyedik részét, amely a középkorban játszódik majd.

X019: Tényleg decemberben újrázik a Halo: Reach

A Microsoft Store illetékesei a Halo: Reach visszatérésének időpontját sem tartották éppen a legnagyobb titokban: az X019 apropóján tartott Inside Xboxban a készítők bejelentették, hogy valóban decemberben újrázik a játék.

X019: Az Xboxot is meghódítja a Yakuza-sorozat

Hosszú várakozás után Xboxon is tiszteletét teszi a Yakuza-sorozat, a Sega pedig mindjárt három epizódot is bejelentett az Xbox One-ra. Az pedig nyilván meglepő lett volna, ha a portok nem kerülnek be a Game Pass kínatálába is.

X019: Intenzíven terjeszkedik a Project xCloud

Számos bejelentés érkezett a Microsoft felhőalapú szolgáltatása, a Project xCloud kapcsán. A rendszer lényegében minden dimenzióban terjeszkedik: bővült a játékkínálat, új eszközöket támogat majd, és további országokban lesz elérhető.

X019: A Microsoft adja ki a Dontnod új játékát

Újabb epizodikus kaland készül a Dontnodnál, ezúttal kifejezetten a Microsoft platformjaira. Érdekesség, hogy a Tell Me Why az első nagyobb kaliberű cím, amely transznemű főhőssel érkezik.

X019: Dátumot kapott a Bleeding Edge

Habár a Microsoft Store idő előtt lelőtte a poént, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a tegnap esti Inside Xboxban bejelentették a Ninja Theory új játékának napra pontos megjelenési dátumát. Új látnivalók is érkeztek!