Hírarchívum - 2019. november

Jövő héten érkezik a We Happy Few utolsó DLC-je

November 19-én fut be a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a We All Fall Down, a We Happy Few utolsó kiegészítőcsomagja. Ezúttal Victoria Byng szemszögéből követhetjük az alapjáték harmadik fejezetét követő eseményeket

Pontos dátumot és új trailert kapott a Wattam

Keita Takahashi már a Katamari Damacyval bebizonyította, hogy nincs minden rendben a fejében, ezt pedig a lehető legjobb értelemben kell érteni. Az eddig látottak alapján ezt nem fogja megcáfolni a Wattam sem.

Íme, a Pokémon Sword & Shield utolsó trailere

A hétvégén ismét kézbe vehetjük a pokélabdákat és a Pokédexet, hiszen tárt karokkal vár majd minket a Galar régió, benne pedig a nyolcadik generációs zsebszörnyek serege. A kalandokra még egy utolsó előzetessel hangolódhatunk.

Nem érdemes a Pillars of Eternity III-ra várni

Habár a Pillars of Eternityt hatalmas örömmel fogadta a keményvonalas szerepjátékokra éhes játékostábor, az azt követő Deadfire már nem teljesített valami jól a kasszáknál. Az Obsidiant ez kellően el is tántorította a folytatás ötletétől.

Discord Nitro járhat majd az Xbox Game Pass mellé

Úgy tűnik, hogy a keresztpromócióra készül a Microsoft és a Discord csapata. Az adatbányászok arra utaló jeleket találtak, hogy a jövőben az Xbox Game Pass előfizetői háromhavi Discord Nitro-upgrade-et is kaphatnak.

League of Legends - megérkezett Senna

Újabb hős érkezett az Idézők Szurdokába. Senna, Lucian halott felesége visszatért a túlvilágról, hogy egyensúlyt teremtsen a fény és a sötétség között. Ő lesz a játék első támogató karaktere, aki veszélyes lövész is egyben.

Brit toplista: másodikként indult a Death Stranding

Hideo Kojima alkotását kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare tudta lehagyni, még a FIFA 20-at is sikeresen maga mögé taszította. Az EA vezetőinek viszont nem csak emiatt kell aggódniuk, a Need for Speed sem kapta el jól a rajtot.

Kojima Guinness-rekordokat döntöget

Persze a Death Stranding miatt könnyen gondolhatnánk a világ legfurcsább játékának díjára, de a valóság ennél jóval unalmasabb. Azért ugyanúgy említésre méltó, Kojima a hatalmas követői tábora miatt részesült elismerésben.

Játszd végig belső nézetben a Silent Hill nyitányát!

A Zero Trace Operative fedőnevű Silent Hill-fan az elmúlt öt hónapját egy meglehetősen érdekes projekttel töltötte; elkezdte átalakítani az első Silent Hill-játékot belső nézetű alkotássá, melyet most ki is próbálhatunk teljesen ingyen.

Westworld - közeleg a harmadik évad

Méghozzá egy vadonatúj kedvcsináló is érkezett hozzá, mely lényegében csak egy tucat újabb kérdést vet fel a nézők számára. Itt az ideje megismerni az Incite vállalatot, melynek célja, hogy megoldást találjon a megoldhatatlan problémákra.