Hírarchívum - 2019. november

Chorus - összedobták rá a pénzt a játékosok

Sikerrel végződött a volt BioWare-fejlesztőktől érkező Chorus Fig-kampánya, pedig a srácok egyáltalán nem kértek kicsi összeget, 600 ezer dollár volt a kitűzött cél. A játékosok összedobták a pénzt, sőt még az első stretch goalt is sikerült megugrani!

Bill Murray is visszatér az új Szellemirtókban

Egyre izgalmasabban hangzik az új Szellemirtók-projekt, hiszen a jövőre érkező filmben az új arcok bemutatkozása mellett újra láthatjuk az eredeti Szellemirtók-csapatot is. Most már Murray visszatérése is biztos.

Call of Duty: Mobile - játszhatjuk még kontrollerrel

A Call of Duty: Mobile sok más mobilos címhez hasonlóan kontrollertámogatással rajtolt el, a fejlesztők azonban a premiert követően nem sokkal kivették ezt a funkciót a játékból. Most megígérték, hogy hamarosan visszakapjuk.

HWSW: A Disney+ lehet a közeljövő nagy nyertese

Egy friss előrejelzés szerint a Disney ma indult SVOD-platformja, a Disney+ lehet a legnagyobb nyertese a következő öt év streamingháborújának - írja cikkében nagytestvérünk, a HWSW.

Sonic visszatért, és szebb, mint valaha

Vadonatúj előzetest kapott a Sonic the Hedgehog mozifilm, melyen most először csodálhatjuk meg a tetőtől talpig újraszerkesztett Sonic karakterét. Nehéz utat tudhat maga mögött már most is a film, de úgy tűnik, megérte a várakozást.

Nem kap megjelenés előtti trialt a Fallen Order

Az EA Access-előfizetők számára mostanra már bevett gyakorlat, hogy az új játékokhoz a szolgáltatás próbaverzióinak hála már a megjelenés előtti napokban hozzáférhetnek. A Star Wars Jedi: Fallen Order azonban kivétel lesz.

Bétát kap a Yes, Your Grace

Az örömteli bejelentés kapcsán pedig még egy friss előzetest is kaptunk. A tesztverziót pár nap múlva már nyüstölhetjük is, úgyhogy itt az ideje elmerülni a Daverni királyság nyújtotta középkori kalandokban.

Frissítve: Scooby-Doo ismét visszatér a mozikba

És természetesen magával hozza Bozontot és az egész Rejtély Rt.-t az intergalaktikus kalandokra. Az első trailer alapján egészen vicces és minőségi alkotást kapunk, szóval májusban irány a mozi!

Ilyen egy kocsmai bunyó a The Mandalorianban

A mai napon rajtol el a Disney+, és vele együtt a Star Wars univerzumában játszódó The Mandalorian című friss sorozat, így a készítők elérkezettnek látták az időt egy újabb kedvcsinálóhoz.

Ütős címekkel indul a Google Stadia

Pár nap múlva elrajtol a Google felhőalapú szolgáltatása, igaz, Magyarországról még nem lesz elérhető, így mi egyelőre kimaradunk a buliból. Az üzemeltetők leleplezték a 12 nyitócímet, melyek alapján a felhozatallal nem lesz probléma.