Hírarchívum - 2019. november

Viszontlátjuk még a Days Gone világát

A Bend Studio nem végzett még a Days Gone posztapokaliptikus világával, sőt kész arra, hogy új életet leheljen bele. Habár Deacon eredeti története nem folytatódott érdemlegesen a stáblista után, a második rész nagyon is valószínűnek tűnik.

Interaktív koncertre indul az Undertale

A generáció egyik legkülönlegesebb indie gyöngyszeme, az Undertale interaktív koncertturnéra indul, bármit is jelentsen ez a gyakorlatban. Már megkezdődött a jegyelővétel a chicagói első előadásra.

Csúszik a Torchlight Frontiers

Nem igazán hallatott magáról mostanában a Torchlight Frontiers. Nem véletlen, hiszen az Echtra Games kissé le van maradva a várva-várt ARPG fejlesztésével, így az eredetileg 2019-re tervezett premierrel sem érdemes már számolnunk.

Hamarosan újra jelentkezik a Gears Tactics

Mi már kezdtünk aggódni, hiszen sem az E3-on, sem pedig az X019-en nem esett szó a Gears Tacticsról. A The Coalition azonban nem feledkezett meg a körökre osztott játékról, így azt az idei The Game Awards során ismét megtúráztatják.

Bleeding Edge - ilyen egy teljes mérkőzés

Jövő év elején jelenik meg a Ninja Theory erősen Overwatchra hajazó, de alapvetően közelharcra építő csapatalapú játéka, a Bleeding Edge. Most megnézhettek belőle egy teljes meccset!

Elképesztően néz ki a Microsoft Flight Simulator

Nagy visszatérőnek ígérkezik a Microsoft Flight Simulator, és tudják ezt Redmondban is, így tényleg mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghitelesebb repülési élményben legyen részünk.

Félórán át pörög a PC-s Halo: Reach

A hétvégi X019 speciális Inside Xbox-eseményén a Microsoft megerősítette, hogy decemberben érkezik meg a Halo: The Master Chief Collectionbe a PC-n is nyúzható Halo-előzmény, a Halo: Reach. Nézzünk is bele!

Terminator: Resistance - harc a jövőnkért!

Tegnap óta elérhető a Reef Entertainment gondozásában készült Terminator: Resistance, ami eddig leginkább elavult látványvilága miatt kapott nagyobb hírverést. Reméljük, a teljes játék azért nem okoz nagyon nagy csalódást!

Utolsó előzetesen a Blacksad: Under the Skin

Habár egy technikai malőr miatt egy héttel korábban már elérhető volt a Blacksad: Under the Skin, a játék hivatalosan csak most a héten rajtolt el. Ennek megfelelően most futott be az utolsó előzetes is.

Folytatást kap a Path of Exile

A hétvégén tartják Új-Zélandon az ExileCont, aminek a nyitónapján az új-zélandi Grinding Gear Games több Path of Exile-bejelentést is megejtett. Bemutatkozott egy új kiegészítő, de jön a folytatás és egy mobilos kitérő is.