Hírarchívum - 2019. november

Rainbow Six: Siege - a főszerepben India és Kenya

Egy teljes mértékben újragondolt pályával és két vadonatúj operátorral jön a Rainbow Six: Siege legújabb, Shifting Tides alcímmel érkező frissítése. Mostantól úgy néz ki, kevésbé kell félnünk a gránátoktól.

Még több Star Wars-sorozat készül a Disney+-ra

Miközben a filmsorozat szünetre megy a decemberi Skywalker kora után, a Disney+-ra szánt sorozatokból többet tervez a cég a közeljövőben, mint eddig hittük. Erről maga a Disney vezérigazgatója beszélt.

A Diablo IV sem ússza meg mikrotranzakciók nélkül

Habár a Blizzard szerint még korai erről beszélni, nagyon úgy néz ki, hogy kozmetikai elemeket vásárolhatunk majd a játékban egy mikrotranzakciós rendszer keretei között, és valamilyen aukciós megoldásban is gondolkodik a stúdió.

Meglepetésjáték a Little Nightmares-csapattól

A Little Nightmarest jegyző Tarsier csapata minden különösebb előzmény nélkül új játékkal rukkolt elő pénteken, a Switch-exkluzív The Stretchers kiadói teendőit ráadásul maga a Nintendo vállalta magára.

Jövő héten megjelenik végre a Superliminal

A Superliminal hat évvel ezelőtt mutatkozott be a nagyközönség előtt, akkor még techdemóként, a projekt munkálatai azonban csak nem akartak véget érni. Eddig, mert szerencsére jövő héten már lecsaphatunk az ígéretes puzzle-platformerre.

Újabb nap, újabb PlayStation-reklám

Újabb tévéreklámmal rukkolt elő a Sony, ezúttal a PlayStation 4 Prónak (és persze a Death Strandingnek) szenteltek egy kisfilmet a japánok. Kicsit hosszú lett, de megéri kivárni a csattanót!

Frissítve: Szertefoszlottak a Skate 4-álmok?

Ha eddig esetleg arról álmodoztál, hogy még valamikor majd deszkára pattanhatsz a Skate-sorozat következő epizódjában, akkor sajnos rossz hírt kell közölnünk, az Electronic Arts ugyanis nem újította meg a cím védjegyét.

Ingyenes hétvégét kapott a Just Cause 4

A mai naptól kezdve egészen hétfőig ingyen bújhatunk Rico Rodriguez bőrébe az Avalanche Studios alkotásában. Sőt, ezúttal a játék Reloaded-verziója került terítékre, úgyhogy még a prémiumtartalmakat is kipróbálhatjuk.

Mostantól PC-n is Metal Gear Solid 4-ezhetünk

Augusztusban már sikerült működésre bírni PC-n a Metal Gear Solid 4-et az RPCS3 PlayStation 3-emulátorral, mostanra pedig a komplett alkotást végigjátszhatjuk, magasabb felbontással és majdnem stabil 60 fps-sel.

Friss képeken a Microsoft Flight Simulator

Öt újabb 4K-s kép érkezett a várva-várt repülőszimulátorról, melyek alapján még mindig elképesztően fest a játék. Ha minden igaz, még VR-ban is élvezhetjük majd a repkedést szerte a nagyvilágban.