Hírarchívum - 2019. november

Death Stranding - irány az Epic és a Steam!

Az 505 Games bejelentése szerint a Death Stranding PC-s verziója egyszerre fog elrajtolni az Epic Games Store és a Steam felületén, így egyik platform sem élvezhet majd időleges exkluzivitást.

Konzolokra tart a Where the Water Tastes Like Wine

A narratíva központú kalandjáték 2018 februárja óta érhető el PC-n, a Dim Bulb Games és a Serenity Forge csapatának legújabb bejelentése szerint most a konzolok következnek. Különösen jó hír, hogy a rajtra sem kell már sokáig várni.

Diablo IV - húsz perc a druida társaságában

A Game Informer jóvoltából már láthattuk akció közben a barbárt. Most a druidán a sor, aki alakváltásainak köszönhetően robusztus tankként tesz rendet a világunkat elárasztó rémségek között.

Remek negyedévet zárt a Square Enix

A japán kiadó is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy továbbra is átfogó növekedés jellemzi a Square Enix pénzügyeit. Tulajdonképpen minden szegmensben sikerült erősödniük.

Rainbow Six - ütős újdonságokat hoz az új szezon

A hétvégén hivatalosan is bemutatkozik a Rainbow Six: Siege aktuális évadának negyedik szezonja, a Operation Shifting Tides, ami az új operátorok és térkép mellett izgalmas kiegészítőkkel és fegyverekkel is bővíti a repertoárt.

The Coma 2 - elérhető a korai változat

Az ígéreteknek megfelelően a héten elérhetővé vált a koreai fejlesztésű The Coma 2: Vicious Sisters korai hozzáférésű változata. A teljes kiadás valamikor jövő év első negyedévében hozza ránk a frászt.

Utolsó előzetesen a Jumanji: The Video Game

Befutott a modern kori Jumanji játékadaptációja, így a Sony Pictures, a Bandai Namco Entertainment Europe, az Outright Games és a fejlesztést végző Funsolve jóvoltából befutott a játék utolsó kedvcsinálója.

Új pályákkal bővült a Call of Duty: Modern Warfare

Kaptunk egy frissítést a Call of Duty: Modern Warfare-hez, amely amellett, hogy két új pályát és egy játékmódot ad hozzá a játékhoz, még egy kicsit a balanszon is finomít. Most már nem kell annyira félni a claymore-tól!

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai

Ezen a héten is két ingyenes játékot kaptunk az Epic Games Store-tól, amelyek tegnap este óta tölthetőek le az üzlet felületéről. Jövő héten sem maradunk ajándék nélkül, akkor azonban csak egy címre számíthatunk.

115 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

Remek negyedévet tudhat maga mögött a Take-Two, amelyben vastagon közrejátszott az is, hogy még mindig remekül teljesítenek a Rockstar játékai. Nem csak az online szekcióból dől a pénz, maguk a játékeladások is pörögnek.