Hírarchívum - 2019. november

Cross-play funkcióval érkezhet a Diablo IV

Allen Adham, a játék vezető producere a Telegraphnak adott interjúban elárulta, a Blizzardnak komoly tervei vannak azzal kapcsolatban, hogy összeeresszék majd a Diablo IV különböző platformon játszó játékosait.

Két sztárszínészt is igazolhat a The Batman

Bár sokáig úgy tűnt, hogy Jonah Hill alakíthatja majd Pingvint a következő Batman-filmben, a színész végül jelezte, mégsem érdekli a projekt. A Warner Bros. nem várt sokat, és lehet, hogy megtalálták az új kiszemeltet. Ahogy Alfred szerepére is.

Detroit: Become Human - elképesztően néz ki PC-n

Ha minden igaz, akkor még az év vége előtt bemutatkozik a Detroit: Become Human PC-s kiadása. Dátumunk ugyan még nincs, de David Cage most bemutatta a PC-s változatból készült első képet.

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk - itt az új trailer

Befutott a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk második előzetese, ami ugyan még mindig a nosztalgiára próbál rágyúrni, de azért bevezet minket a film alapszituációjába is.

Dragon Ball Z: Kakarot - színre lépnek a karakterek

Ugyan a Dragon Ball Z: Kakarot központi figurája Goku lesz, természetesen nem magányos farkasként kell a játék felfedezésre váró hatalmas játékterét bebarangolnunk. Az új előzetes a különböző hősöket mutatja be.

Új helyszínnel bővül a The Lord of the Rings: Online

A nagy Blizzard-dömping közepette azért nem illik megfeledkezni más klasszikus MMO-król sem, így például a The Lord of the Rings: Online-ról, mely szintén sok-sok évvel a rajtja után kap friss kiegészítőt.

Bejelentették a The Hive című FPS-RPG hibridet

Ha készen álltok egy vadonatúj lövöldére, akkor jó hírünk van a számotokra! A 3 Day Monk frissen leleplezett játékában a gyors akció mellett brutális bossfightok is leselkednek ránk.

24 perc barbárkodás a Diablo IV világában

Újabb játékmeneti videó látott napvilágot a Blizzard pár napja bejelentett Diablo-játékáról. Annyi már biztos, hogy a hangulattal nem lesz gond, sötét rituálék, életre kelt csontvázak és démoni bossfightok várnak majd ránk.

A GRIS-ből lophatott egy önsegítő alkalmazás

A The Fabulous app egy olyan önsegítő alkalmazás, melynek célja, hogy felhasználóiban megszüntesse a káros szokások bevett gyakorlatát, és helyette hasznos rutinokat alakítson ki. Most úgy fest, hogy megirigyelték a GRIS designját.

Apex Legends - eljött a duók ideje

Megkapta a legújabb frissítését az Apex Legends, mely elhozza a régóta várt kétfős játékmódot, ám ezzel egy csapásra véget vet a halloweeni mókának is. Cserébe viszont kapunk még egy lőteret is, ahol szabadon gyakorolhatunk.