Hírarchívum - 2019. november

A Days Gone világát is bevette a Death Stranding

Érkezett egy Death Stranding témájú frissítés a Days Gone-hoz, így többek között a Bridge-bébit is felszerelhetjük a motorunkra... a benzines tank helyére. Ha bizarrnak tűnik a dolog, ne felejtsétek, a Bend Studio csak továbbgondolta Kojima ötletét!

Látványosan csökkent az Activision bevétele

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, és bár a kiadó számai jobbak lettek a vártnál, gyakorlatilag minden téren visszaesésről számolt be a cég. Jöhet a mobilos felmentősereg?

A Just Dance 2020 lehet az utolsó Wii-játék

A Just Dance 2020 megjelenéséről érdemes megemlékeznünk, elvégre ez a Ubisoft utolsó olyan játéka, amely Nintendo Wii-re is megjelenik. Sőt, elképzelhető, hogy úgy általában is az utolsó Wii-játékról beszélhetünk.

Minden, amit az új Pokémonról tudnod kell

A Pokémon Sword & Shield is megkapta a maga áttekintővideóját, amely az új rész összes fontosabb részletét bemutatja. Előkerülnek az új pokémonok, ízelítőt kapunk a festői Galar régióból, és persze a bajnokságokra is kitér az előzetes.

A Capcom még nem engedte el a Deep Downt

Az Eurogamernek lehetősége nyílt interjúzni egyet Yoshinori Onóval, és ha már így alakult, rákérdeztek arra is, hogy mi újság a Deep Downnal. Konkrétumok persze nincsenek, de Ono szerint még nem engedték el teljesen a projektet.

A japán Pókember is meglátogatja a Pókverzumot?

Habár még nem sokat tudunk a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásáról, az biztos, hogy ezúttal is számos univerzum Pókemberét terelik majd össze a készítők a vásznon. Talán a japán Pókember is beköszön majd?

Még legalább négy új hőst hoz az Overwatch 2

Az Overwatch 2 új hősöket is felvonultat majd természetesen, a Blizzard azonban csak egy újoncot leplezett le eddig. A felhozatal ennél bőségesebb lesz, a Game Informer szerint Sojournon kívül legalább négy másik arc is bemutatkozásra várhat.

Soul - első előzetesen a Pixar új mozija

A Pixar legújabb egész estés filmje, a Soul sem téved le a komolyabb kérdéseket feszegető ösvényről, ráadásul talán minden eddiginél nehezebb témával hozakodik majd elő a stúdió.

Az IO Interactive már dolgozik az új Hitman-játékon

A hónap közepén érkezik egy méretes frissítés a Hitman-sorozat aktuális felvonásához, az IO Interactive pedig leszögezte, hogy a közel 13 hónapnyi támogatás után ez lesz az utolsó komolyabb javítás. Jöhet a folytatás.

Vadonatúj shooteren dolgozik a Half-Life 2 írója

Chet Faliszek, a Half-Life 2, a Portal és a Left 4 Dead írója megerősítette, hogy új csapatával, a Stray Bombayjel éppen egy új, multiplayer-központú belső nézetes shooter játékon dolgoznak.