Hírarchívum - 2019. november

Valódi multiplayerrel erősít a Mario Kart Tour

Hamarosan igazi, valós idejű többjátékos móddal bővülhet a Nintendo mobilos kartjátéka. Az első tesztek még az év vége előtt megkezdődnek, így jövő év elején már mindenki belevághat majd az online mókába.

Túlvilági DLC-t kap a Rage 2

Csontvázak! Csontvázak mindenütt! Úgy tűnik, hogy a Rage 2 fejlesztőbrigádja egy kicsit megcsúszott a halloweeni kontenttel, de sebaj, hiszen a TerrorMania így is kifejezetten pofásan fest.

Hamarosan befejeződik a Vader Immortal

A Star Wars univerzumában játszódó, három részre szabott VR-játék még novemberben megkapja a lezárását. Visszatérhetünk Darth Vader kastélyába, és megküzdhetünk a sith sötét nagyurával is.

Folytatást kaphat a The Long Dark

Hosszú út áll még a nagy sikerű független túlélőjáték, a The Long Dark előtt, de a fejlesztők már most a második rész ötletét rebesgetik. Ha nekivágnak a munkának, azt jóval nagyobb keretek között teszik, és talán még a havat is hagyják felolvadni.

Friss előzetesen a Switchre költöző Alien: Isolation

Habár a Nintendo konzolját elsősorban a családbarát játékai miatt szeretjük, ez közel sem jelenti azt, hogy ne férne bele a profiljába egy-két igazán vérfagyasztó horrorjáték. A zsáner rajongói még idén lecsaphatnak az Alien: Isolationre.