Hírarchívum - 2019. november

Cyberpunk 2077 - több idő jut Keanu Reevesre

Luca Ward, a jövőre érkező játék egyik olasz szinkronszínésze, aki nem mellesleg a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhand karakterének olasz hangjáért is felelős, izgalmas részleteket árult el a Cyberpunk 2077-ről.

Modern Warfare - 38 pálya vár még ránk

Ugyan a helyszínekben eddig sem szűkölködtünk, az ingyenes pályákból sosem elég. Adatbányászok fogása szerint 38 térkép érkezik majd a Call of Duty: Modern Warfare-hez megjelenés után, illetve találtak utalást a battle royale-játékmódra is.

Befutott a PlayStation újabb élőszereplős reklámja

Szinte már hagyomány a Sonynál, hogy valamilyen élőszereplős reklámmal igyekszik népszerűsíteni a PlayStationt. A világunkat megint ellepték a videojátékos karakterek, mutatjuk az új szpotot!

Napra pontos dátumot kapott a Phoenix Point

Úgy tűnik, sok-sok csúszást követően megjelenhet végre az X-COM atyjának új játéka, a Phoenix Point. Első körben PC-re érkezik a körökre osztott stratégia, jövőre azonban a konzolos változatok is befutnak.

A Valve is besegít az Apple AR-szemüvegénél?

Korábban arról lehetett hallani, hogy az Apple leépítette az AR-szemüvegére ráállított hardveres csapatot, ami alapján sokan azt hitték, hogy a projektnek befellegzett. Mint kiderült, másról van szó: a Valve vette át a munkálatokat.

Shenmue - nem ér véget a harmadik résszel

A Shenmue-sorozat alkotója, Yu Suzuki szerint Ryo története nem ér véget a harmadik résszel, ő ugyanis mindenképp folytatni szeretné azt, ameddig a rajongók kíváncsiak rá.

Még több 3DS-cím költözhet át a Nintendo Switchre

Habár a Nintendo sokáig ígérgette, hogy nem hagyja magára a 3DS-t, az elapadó játékkínálat és a hibridkonzolból kézikonzollá alakított Switch Lite érkezése azt bizonyítja, a kiotóiak készen állnak továbblépni.

2022-ben jöhet a harmadik Hangya-film

Habár a Marvel Studios korábban nem tett említést arról, hogy a harmadik Hangya-filmnek is helyet szorít a filmes univerzumának negyedik fázisában, most mégis úgy tűnik, Scott Lang és csapata is visszatér majd.

Filmkészítésbe kezd a Kojima Productions

Hideo Kojima híres arról, hogy komplett kisfilmekkel tölti fel a videojátékait, a dizájner azonban nem állna meg itt: a jövőben a filmszerű videojátékok mellett filmeket is készít majd a Kojima Productions.

Elnézést kért a Blizzard a Blitzchung-ügy miatt

A BlizzCon nyitóceremóniáján a Blizzard elnöke elnézést kért a múlt hónapban történtekért, a rajongók azonban nem elégedettek, mert a fejlesztőcég nem hajlandó visszavonni a játékos büntetését.