Hírarchívum - 2019. november

Bob Iger: Star Wars-filmeknél a kevesebb néha több

A Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger már korábban is elhintette, hogy szerinte hiba volt minden évben új Star Wars-filmet kiadni, most pedig ismét elismerte, hogy a kevesebb néha több. Lassulásra számíthatunk a megjelenő mozifilmek terén.

Diablo IV - 4K-s képek és egyéb információk

Egy csokor látványos, akár háttérképnek is beillő screenshotot tett közzé a Blizzard. Némelyikük 21:9-es méretarányban érkezett, így feltételezhetjük, hogy a játék támogatja majd az ultra-wide monitorokat is.

Brit toplista: Luigi a dobogón

Habár a Call of Duty: Modern Warfare-t nem sikerült lenyomnia, a Luigi's Mansion 3 így is felfutott a brit toplista dobogójának második fokára, maga mögött hagyva a FIFA 20-at is.

Újra mozgolódik a Dragon Age 4

Tegnap ünnepelte a tizedik születésnapját a Dragon Age, így a BioWare is aktivizálta magát Twitteren. Egyelőre csak a mézesmadzagot húzták el előttünk, de hamarosan újabb részleteket is megtudhatunk.

Cory Barlog PC-re hozná a God of Wart

A 2018-as év játékát kizárólag PlayStation 4-en élvezhettük, a God of War tervezője azonban szívesen látná a munkáját a PC-s játékosok képernyőin is. Kár, hogy ez a döntés nem az ő kezében van.

25 éves a Warcraft

Negyed évszázad - az ember életében is hosszú idő, akkor meg pláne, ha egy videojátékról beszélünk. Márpedig 25 évvel ezelőtt jelent meg a Warcraft: Orcs & Humans, 15 éve pedig a World of Warcraft. A Blizzard visszatekint a széria múltjára.

28 perc száguldás a Need for Speed: Heattel

A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb ízelítőt kaptunk a Need for Speed: Heatről Day and Night címmel. A Palm Cityben elkocsikázott fél óra mellett a játék fejlesztői is mesélnek arról, hogy miként jutott el idáig a franchise.

Soul Calibur VI - színre lép Hilde

A Bandai Namco hivatalosan is bejelentette a Soul Calibur VI második szezonjának legújabb karakterét, aki nem más, mint a birodalmában élő emberek megmentéséért bármire képes harcosnő, Hilde.

Rajongói sugarakat kap a S.T.A.L.K.E.R.

Noha az eredeti S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl grafikájára még mai szemmel sem lehet túlságosan sok panaszunk, a DirectX 11-be átültetett, valós idejű sugárkövetéssel ellátott optikai tuninggal még erre is rátettek egy lapáttal.

Két órán át pörög az Overwatch 2

Még alig volt időnk felocsúdni a BlizzCon bejelentéscunamijából, máris itt az első hosszabb gameplay felvétel az Overwatch 2 legnagyobb újdonságáról, a vadonatúj PvE-küldetésekről.