Hírarchívum - 2019. november

Bemutatkozott az Overwatch 2

Az idei BlizzCon nyitóceremóniájának zárásaként mutatták be a sokat pletykált Overwatch-folytatást, ami vadonatúj hősöket, új PvP-játékmódot, kooperatív küldetéseket és helyszíneket is felvonultat majd.

Lelepleződött a World of Warcraft: Shadowlands

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és tényleg új kiegészítővel jelentkezik a World of Warcraft. Az új expanzióban, a Shadowlandsben a Warcraft-univerzum túlvilágára látogatunk el.

Hivatalosan is bejelentették a Diablo IV-et

Erősen kezdte a BlizzCon nyitóceremóniáját a Blizzard Entertainment, a stúdió ugyanis hivatalosan is bemutatta a Diablo-sorozat régóta pletykált következő felvonását, ami visszatér a gyökerekhez.

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.

Az Epic Store-ba is beköltözhetnek az EA-játékok?

Az EA Origin-csapatát vezető Mike Blank a GamesIndustry.biznek adott interjúban elmondta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a Steam után az Epic Games Store-ban is felbukkanjanak az Electronic Arts játékai.

Halo: Reach - befutott a rendszerkövetelmény

A tegnapi ötvenperces bemutató után befutott a PC-re tartó Halo: Reach pontos rendszerkövetelménye is. Aggódni nem kell, a felújított változat a gyengébb gépeket sem fogja megizzasztani.

Vadonatúj előzetest kapott a Dragon Ball Z: Kakarot

A BlizzCon mellett a hétvégén egy másik nagy játékos esemény is zajlik, hiszen gőzerővel tombol az idei Paris Games Week. Innen kaptunk most egy vadonatúj Dragon Ball Z: Kakarot-kedvcsinálót.

Amazon: kelleni fog a Nintendo engedélye

Az Amazon nemrég jelezte a third-party értékesítőknek, hogy a jövőben csak akkor árulhatják a Nintendo termékeit, ha előtte a kiotóiak is engedélyt adtak rá. Amíg ez nem történik meg, az áruház blokkolni fogja a termékek eladását.

Warcraft III: Reforged - exkluzív gyűjtői Kínában

Reméljük, hogy előbb-utóbb nyugatra is eljut a Warcraft III: Reforged Kínában bemutatott gyűjtői kiadása, hiszen a dobozban rejlő Arthas-szobor még a World of Warcraft 15 évfordulós Ragnarosát is felülmúlja.

Konzolos változatot kap a Disco Elysium

Alig pár hete jelent meg PC-n a Disco Elysium, de a jellegzetes körítésű szerepjáték fejlesztői mégsem dőlnek hátra a karosszékben. PlayStation 4-re és Xbox One-ra szeretnék költöztetni a munkájukat.