Hírarchívum - 2019. december

TGA 2019: Májusban érkezik a New World

Leleplezték az Amazon régóta várt, grandiózus MMO-jának a megjelenési dátumát. A friss információk szerint 2020 májusában utazhatunk majd vissza a 17. századba, hogy meghódítsuk az egész új világot.

TGA 2019: Lehullott a lepel a Naraka: Bladepointról

Az ígéreteknek megfelelően a NetEase és a 24 Entertainment közös projektjéről is lehullott a lepel, a kínai fejlesztés a Naraka: Bladepoint címet viseli majd, és egy közelharcra és multiplayerre kihegyezett akciójáték lesz.

TGA 2019: Csúszik az Ori and the Will of the Wisps

Aggodalomra azonban semmi ok, kereken egy hónappal kell többet várnunk a játékra. Az új dátumot a The Game Awards során levetített előzetes végén leplezte le a Microsoft.

TGA 2019: Rebootolják a Dark Alliance-t

Maga a Wizards of the Coast szállítja a Baldur's Gate: Dark Alliance rebootját, amely szimplán Dark Alliance címmel jelenik majd meg PC-re és konzolokra jövő ősszel. Mutatjuk az első kedvcsinálót!

TGA 2019: Folytatást kap a The Forest

Már készül a 2014-ben megjelent túlélőjáték, a nagy sikerű The Forest folytatása. A Sons of the Forest már meg is kapta az első előzetesét, és bizony ezúttal sem lesz sétagalopp az erdőben töltött időnk.

TGA 2019: League of Legends-duplázás a díjátadón

Múlt héten mutatkozott be a Riot Forge, a Riot Games új kiadói szárnya, amely külsős fejlesztőkkel együttműködve szállít majd League of Legends-játékokat. A The Game Awards során két ilyen címről is lehullott a lepel.

TGA 2019: Íme, PlayerUnknown új projektje

Brendan "PlayerUnknown" Greene egy ideje már kiszállt a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztéséből, ehelyett kísérletezésbe kezdett. Az új projektje a Prologue címet viseli egyelőre, és már kaptunk is hozzá egy teasert.

TGA 2019: Switchen folytatódik a Bravely Default

Úgy tűnik, jövőre sem maradnak játszanivaló nélkül a Nintendo Switch-tulajdonosok: a Square Enix bejelentette a Bravely Default számozott folytatását, amely ezúttal kizárólag a hibrid konzolon lesz elérhető.

TGA 2019: PS5-re érkezik majd a Godfall

A Gearbox kiadásában jelenik majd meg a Godfall, ami talán az első olyan játék, amit már kifejezetten a PlayStation 5-re fejlesztettek. A "looter-slasherbe" szerencsére bele is nézhetünk.

TGA 2019: Cloudról szól az új Final Fantasy-trailer

A Square Enix már jó előre beharangozta, így nem ért minket meglepetésként, hogy a Final Fantasy VII Remake is kapott egy új előzetest, amely kifejezetten a főszereplő, Cloud karakterére fókuszál.