Hírarchívum - 2019. december

Másfél perc kaszabolás a Babylon’s Fall világában

Még mindig meglehetősen kevés információ látott napvilágot a Square Enix és a Platinum Games közös alkotásáról, de most legalább érkezett egy új előzetes, melyen megnézhetjük, miként is festenek majd a játék hack & slash ütközetei.

Predator: Hunting Grounds - jövőre indul a vadászat

Újabb előzetest és ezzel együtt megjelenési dátumot is kapott a Sony Interactive Entertainment és az Illfonic predátoros alkotása. Az eddigiek alapján roppant könyörtelen harcokra számíthatunk.

Teaserrel töri meg a csendet a Ghost of Tsushima

Már jó ideje nem hallottunk semmilyen friss infót a Sucker Punch szamurájos játékáról, de a mai State of Play véget vetett a hallgatásnak. Egy új teasert kaptunk, melynek folytatását még a hét során leleplezi a Sony.

Jövőre érkezik a Resident Evil 3 remake

Véget ért az idei év utolsó State of Play prezentációja, aminek a legnagyobb dobása egyértelműen a felújított Resident Evil 3 leleplezése volt. Ha minden igaz, áprilistól már fejest is ugorhatunk Jill Valentine zombis kalandjaiba.

Itt nézd vissza a State of Playt!

A mai napon érkezik az év utolsó bejelentésekkel, trailerekkel, frissítésekkel és még sok-sok meglepetéssel kecsegtető State of Play bemutatója. Húszpercnyi tömény izgalom vár ránk, de PlayStation 5-ös hírekre ne számítsunk.

Új platformokra látogat az Ashen

Az eredetileg Xbox One-on és az Epic Games Store felületén elérhető játék végre szélesebb körben vált játszhatóvá, mostantól a Steam és a GOG mellett PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is lecsaphatunk rá.

Először mozgásban a Galaxy in Turmoil

Eredetileg a Star Wars: Battlefront harmadik részének szánt rajongói munkának készült, a jogi akadályok miatt azonban erről végül letett a Frontwire Studios. A projektet átalakítva született meg a Galaxy in Turmoil.

Disney - 10 milliárd dollár egyetlen év alatt

Még vége sincs az évnek, de a Disney már most 10 milliárd dollárt keresett a jegybevételekből. Természetesen ilyenre korábban senki sem volt képes, igaz, nem is volt eddig olyan stúdió, ami ekkorára nőtt volna az évek során.

Minecraft - PS4-en is él a keresztplatformos játék

PlayStation 4-en is bemutatkozott a Minecraft legújabb kiadása, a Bedrock, ami önmagában nem nagy szó, viszont ezzel a változattal élesedett a teljes cross-platform lefedettség is. Mostantól a PlayStation-játékosokkal is együtt lehet játszani.

Brit toplista: maradt az élen a FIFA 20

A Black Fridaynek köszönhetően simán visszaszerezte vezető helyét a FIFA 20, ami egy héttel később komolyabb kihívó nélkül simán meg is tartotta azt. Ami viszont érdekes, hogy új erőre kapott a Marvel's Spider-Man.