Hírarchívum - 2019. december

TGA 2019: Traileren a No More Heroes 3

A The Game Awards felvezetőműsorában kapott helyet a No More Heroes 3 legújabb kedvcsinálója, pontosabban annak egy rövidített változata. Mi most a teljes, több mint ötperces trailert mutatjuk meg nektek.

TGA 2019: Készül a Fast & Furious: Crossroads

Igazak voltak a pletykák, tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgozik a Project CARS-sorozatot is jegyző Slightly Mad Studios. A Fast & Furious: Crossroadsban a sorozat néhány színésze is felbukkan majd.

TGA 2019: Megmenekült a The Wolf Among Us 2

A The Wolf Among Us volt a Telltale egyik utolsó készülőfélben lévő projektje, aminek a sorsa azonban a fejlesztők bezárásával bizonytalanná vált. Nos, a The Game Awardson született bejelentés szerint megmenekült a játék!

TGA 2019: Gears Tactics - nem kell rá sokat várni

Hosszú szünet után ismét hallatott magáról a Gears Tactics, a Gears univerzumában játszódó stratégiai játék. Szerencsére a megjelenés már nincs messze, áprilisban rá is vethetjük magunkat az alkotásra.

TGA 2019: Nyáron érkezik a Ghost of Tsushima

A Sony a legutóbbi State of Playen tett ígéretének megfelelően kiadós Ghost of Tsushima-kedvcsinálóval jelentkezett a The Game Awards során. Egyúttal a megjelenési dátum is kezd körvonalazódni.

TGA 2019: Készül a Hellblade második része

Az Xbox Series X bemutatója után Phil Spencer az egyik első olyan játékot is bemutatta, amely már a következő generációs Xboxra készül: jön a Hellblade második része, és egy hangulatos trailert is kaptunk hozzá!

TGA 2019: Xbox Series X néven fut majd az új Xbox

Alighanem a The Game Awards legnagyobb meglepetését szállította a Microsoft, amely leleplezte a következő generációs Xbox végleges elnevezését és dizájnját is. Xbox Series X néven keressük majd az új masinát!

TGA 2019: Nézd vissza a díjátadót!

Eljött a nagy nap, magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik meg az év utolsó nagy videojátékos eseményét. A The Game Awards nem pusztán díjátadó, számtalan bejelentésre és előzetesre számíthatunk majd. Nézd nálunk élőben!

Dátumot kapott a Mátrix negyedik része

2021. május 21-ét Keanu-napnak nevezték el a rajongók, ami nem véletlen: mint kiderült, nem csak a John Wick negyedik felvonása, de a Mátrix 4 is azon a napon kerül mozikba.

Frissítve: Fortnite - érkezik az éves Battle Pass?

A Fortnite adatbányászai meggyőző bizonyítékot találtak arra, hogy az Epic Games a 2020-as szezonban egy teljes évre szóló Battle Pass-előfizetéssel készül. A csomag természetesen exkluzív cuccokat is tartalmaz majd.