Hírarchívum - 2019. december

Teaser trailert kapott az új Wonder Woman

Holnap fut be az új Wonder Woman-film első teljes előzetese, de már most kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt Diana következő megmérettetéséről, amiben ezúttal a Kristen Wiig alakította Gepárd alakítja majd a főgonoszt.

Ghostbusters: Afterlife - hétfőn érkezik a trailer

A hétvégére viszont be kell érnünk egy új plakáttal, melyen pont egy búzamezőbe gázol bele az Ecto-1-es szellemirtó Cadillac. A legendás csapat visszatérésére még jövő nyárig várnunk kell.

Hangszerekkel bővül a Rust

Ha van DLC-trailer, amit érdemes megnézni, akkor a Rust Instruments kiegészítőjének előzetese biztosan ilyen alkotás. Ideje a húrok közé csapni, és beizzítani a csontból készült xilofont, hiszen kezdődik a buli!

Bemutatkozott a The Suicide of Rachel Foster

Úgy néz ki, hogy jövőre sem maradunk családi drámákban vájkáló sétaszimulátorok nélkül; februárban már érkezik is a The Suicide of Rachel Foster, melyben az elhagyatott szállodánál csak a szüleink titkai lesznek sötétebbek.

Friss plakátokon a The Witcher-sorozat

Újabb rohamot indított a Netflix azok ellen, akik eddig még nem égtek volna The Witcher-lázban; három vadonatúj posztert kaptunk a december 20-án rajtoló sorozat főszereplőiről.

Call of Duty: Mobile - túl a 170 millión

Azt már tudtuk, hogy kezdetben hatalmas siker volt a mobilos Call of Duty, azonban az eredmények még mindig impozánsak. Több mint 172 millió letöltéssel eddig 87 millió dollár bevételt termelt a játék.

Battlefield V - Wake Island nem felejt

Emlékeztek még a Battlefield 1942 legendás, patkó alakú szigetes pályájára? Nos, ahogyan a korábbi Battlefieldekben már megjárta a modern kori hadviselést, természetesen a második világháború újragondolásából sem maradhat ki.

Apex Legends - itt a Jedi: Fallen Order témájú skin

A Respawn Entertainment meghallotta a rajongók kérését, és végre az Apex Legends is kapott Jedi: Fallen Order inspirálta tartalmat. Egészen pontosan egy skint, mellyel Pathfinder BD-1 festését öltheti magára.

Launch traileren a MechWarrior 5: Mercenaries

A Piranha Games napokon belül megjelenteti a MechWarrior 5: Mercenariest, melynek örömére egy friss előzetes is érkezett. Sajnos azonban az is kiderült, hogy a rajt időpontjában nem lesz sem sugárkövetés, sem pedig DLSS a játékban.

Monster Hunter World - ilyen egy felnőtt Xeno’jiiva

Újabb fejlesztői naplót kapott a játék Iceborne kiegészítője, mellyel a közeljövőt illető tervek mellett néhány képkockányi játékmeneti részletet is kaptunk. Bemutatkozott egy hatalmas új szörny is a kifejlődött Xeno’jiiva személyében.