Hírarchívum - 2019. december

A Left 4 Dead is VR-os visszatérést kap?

Egy friss pletyka szerint a Half-Life mellett a Left 4 Dead visszatérésén is dolgozik már a Valve. Ezúttal sem egy harmadik részt, hanem egy VR-os kitérőt kapnának a rajongók. A nagy bejelentésre talán a The Game Awardson kerül majd sor.

Final Fantasy VII Remake - időleges exkluzivitás?

Előkerült egy új Final Fantasy VII Remake-dobozkép, amiről kiderül, hogy a felújított kiadás időleges exkluzivitást élvez, vagyis annak lejárta után jó eséllyel más platformokra is meg fog jelenni.

Ha nem lenne elég bejelentés a héten...

...holnap még egy Indie World Showcase-szel is megfejeli a bemutatózuhatagot a Nintendo. A műsor húszperces lesz, és egy nagy adag Switchre (is) érkező indie fejlesztés bukkan majd fel benne.

Új platformokra látogat a Bayonetta és a Vanquish

Miután a Microsoft nem sokkal ezelőtt lelőtte a poént, annyira nem meglepő a Sega mai bejelentése, miszerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözik a Bayonetta és a Vanquish. A két játék egy csomagban kapható majd.

A Fortnite mozijában is Star Wars megy majd

A Fortnite világában már megjelentek azok a moziplakátok, amelyek egy különleges Star Wars-műsort hirdetnek: szombat este levetítenek egy jelenetet az új filmből, és még J.J. Abrams is felbukkan a vásznon.

HWSW: A töltőcsatlakozótól is búcsúzik az iPhone?

Teljesen elhagyhatják a 2021-es csúcs iPhone-okról a fizikai portokat, vagyis a mostanra megmaradt egyetlen, Lightning-aljzatot - állítja az ellátási láncokkal foglalkozó piaci elemző, Ming-Chi Kuo.

TGA 2019: Tizenöt új játék mutatkozik be a díjátadón

Ahogy az lenni szokott, az idei The Game Awardsról sem hiányoznak majd a játékbemutatók, a díjátadó házigazdája, Geoff Keighley szerint tizenöt új fejlesztés mutatkozik majd be a műsor folyamán.

Befutott a Ghostbusters: Afterlife első trailere

Az ígéreteknek megfelelően az imént befutott a Ghostbusters: Afterlife első trailere. Habár az eredeti csapat még nem bukkan fel a kedvcsinálóban, a nosztalgiára vágyó rajongók így is elégedettek lehetnek.

Hivatalos: készül a BioShock új része

A 2K Games megerősítette, hogy készül a BioShock-sorozat következő része. A BioShock atyja, Ken Levine nem vesz részt a munkálatokban, a fejlesztést egy új belsős stúdió végzi.

PS5 - nem minden exkluzív lesz cross-gen?

A Kotaku mindig jól értesült szerkesztője, Jason Schreier a magazin Splitscreen néven futó podcastjében arról beszélt, hogy tudomása szerint lesznek olyan PlayStation 5-exkluzív játékok, amelyek nem jelennek már meg PS4-re.