Hírarchívum - 2019. december

Atari VCS - nem lesz ott a karácsonyfa alatt

Sajnos rossz hírrel jelentkezett az Atari COO-ja, Michael Arzt. A csapat nem tudja tartani a támogatóknak korábban beígért decemberi kiszállítást, így azok is csak jövőre kapják meg a gépet, akik bizalmat szavaztak Indiegogón az Atari VCS-nek.

2021-ben már jöhet is a Marvel's Spider-Man 2?

A Game Informer egykori szerkesztője, Imran Khan a Kinda Funny Gamescast legutóbbi adásában arról beszélt, hogy már most túl sokat tud a Marvel's Spider-Man folytatásáról, ami szerinte 2021 karácsonyán jelenik meg.

Befutott a Fekete Özvegy első előzetese

Váratlanul befutott a részben hazánkban forgatott különálló Fekete Özvegy-film első előzetese. A jövő tavasszal debütáló történet ezúttal Natasha Romanoff karakterének múltját boncolgatja majd.

Generation Zero - befutott az Alpine Unrest

Nem sikerült megtalálnia közönségét a Just Cause-sorozatot is készítő Avalanche Studios legutóbbi játékának, a Generation Zerónak, ennek ellenére a csapat nem tett le a címről, be is futott hozzá az első komolyabb kiegészítő.

Modern Warfare - megérkezett az első szezon

A mai napon elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja, ami folyamatosan adagolja majd az újdonságokat. Kapunk majd új játékmódokat, térképeket és természetesen fegyvereket is.

RTS készül a Csillagközi invázió alapján

Az Order of Battle-t is jegyző The Artistocrats készít stratégiai játékot a Starship Troopers alapján. Miközben a bogarak végtelen mennyiségben hömpölyögnek felénk, a mi feladatunk lesz, hogy biztosítsuk az emberiség túlélését.

Csúnya bug landolt a Civ VI Switch-verziójában

Komoly bugot hozott magával a Civilization VI Nintendo Switch-változatának legutóbbi frissítése, amivel épp akkor omlik össze a program, amikor a játékos megnyerhetné a játékot. A fejlesztők már dolgoznak a javításon.

Linket is irányíthatjuk a Super Mario Maker 2-ben

A Mikulást ugyan egy nappal beelőzi, azért így is kellemes ajándék a Nintendótól a Super Mario Maker 2 legújabb frissítése. A kiegészítő a Master Swordöt is magával hozza, aminek hála Linket is irányíthatjuk majd a játékban.

Mi újság a The Division-csapat Avatar-játékával?

Csicsergős kedvükben voltak az Avatar hivatalos Twitter-csatornáját üzemeltetők, a hétvége folyamán több érdekes hírt is kaptunk tőlük a sorozattal kapcsolatban. Szó esett az új filmről, és a régóta készülő játékváltozatról is.

Brit toplista: mindent átrendezett a Black Friday

Alaposan megváltozott a brit játékeladási toplista képe az elmúlt hetet követően, ez azonban nem az új megjelenéseknek volt köszönhető, hanem a Black Friday-akciók tömegének. Újra élen a FIFA 20.