Hírarchívum - 2019. december

Monster Energy Supercross - jön a harmadik rész

Már a Monster Energy Supercross 2 sárdagasztójában sem lehetett komolyabb panaszunk a fizikára, de úgy fest, hogy az új rész még erre is rátesz egy lapáttal, és minden eddiginél élethűbb ugratásokat hozhatunk össze.

Jövő héten jön az új State of Play

A Sony hivatalosan is leleplezte a következő State of Play időpontját, mely szerint december 10-én 20 percen át várnak ránk a vadonatúj bejelentések, trailerek, frissítések, és még sok minden más.

Csak 2020-ban érkezik a Beyond a Steel Sky

A Revolution Software legendás kalandjátékának, az 1994-ben kiadott Beneath a Steel Skynak a továbbgondolását eredetileg 2019-re tervezték, ám úgy fest, hogy a vártnál több idő szükséges a fejlesztők számára a megjelenéshez.

Borderlands 3 - nézz bele az új DLC nyitányába!

Még szűk két hét, és máris megérkezik a Borderlands 3 első olyan DLC-je, mely a játék kampányát hivatott kibővíteni egy új küldetéssorozattal. A fejlesztőknek hála viszont már most belenézhetünk, miként fest majd a kaszinós csihi-puhi.

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.

Itt az Epic Games Store e heti ajándéka

A decemberi hóban igazi vikingnek érezhetjük magunkat, hiszen nem sokkal a Bad North: Jotunn Edition után most a Jotun: Valhalla Edition is ingyenessé vált az Epic Games Store heti kínálatában. Megtudtuk azt is, hogy mi vár ránk a jövő héten.

GTA Online - raboljuk ki a kaszinót!

A Diamond Casino Resort fényűzése azóta vonzotta a Grand Theft Auto Online bűnöző hajlamú játékosait, amióta csak megnyílt, de eddig mégsem volt alkalmunk arra, hogy rendesen kipucoljuk a páncélszekrényeit. Ez hamarosan megváltozik.

Conan Exiles - megjöttek a hátasok

A Funcom még a Conan Exiles korai változatában megígérte, hogy egy napon lóháton is harcba indulhatunk majd, ez a nap pedig végre megérkezett. Saját előzetessel mutatkozik be a Mounts and Riders of Hyboria DLC.

Készül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Örülhetnek a Pathfinder: Kingmaker és a hagyományos asztali szerepjáték rajongói, az Owlcat Games ugyanis bejelentette a következő CRPG-jét. A Pathfinder: Wrath of the Righteous az azonos című szerepjátékmodul elemeire épül.

The Crew 2 - a héten ingyenes a verseny

A Ubisoft jóvoltából december 8-ig ingyenesen szánthatjuk az aszfaltot, a habokat, vagy a fellegeket a The Crew 2-ben PC-n. Akit sikeresen beránt a játék, az ráadásul egy jókora leárazással szerezheti be azt.