Hírarchívum - 2019. december

Konzolon véget ér a Gwent pályafutása

A CD Projekt RED egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy miután egyre több platformra elérhető a The Witcher kártyajátéka, a Gwent, ezért mérlegelniük kellett, és ennek bizony voltak most áldozatai.

Mégsem tett le a Microsoft az olcsóbb Scarlettről?

Régi pletyka, hogy a Microsoft Project Scarlett néven futó következő generációs konzolja valójában két különböző modellt takar, az utóbbi hónapokban viszont arról lehetett olvasni, hogy a redmondiak lemondtak az olcsóbbik kiadásról.

Januárig kell várni a konzolos Pillars of Eternity II-re

Noha a Pillars of Eternity II Switchre szánt kiadása továbbra sem kapott megjelenési dátumot, legalább azt tudjuk már, hogy mikor kerül boltokba a PlayStation 4-es és Xbox One-os átirat.

A Plague Tale - készül a folytatás?

Lapértesülések szerint már készül az A Plague Tale: Innocence második része, igaz, a megjelenésre még rengeteget kell várnunk. A játékot kiadó Focus Home nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket.

Befutott az új James Bond-film első előzetese

A No Time to Die lesz a huszonötödik James Bond-film, és egyben az utolsó epizód, amelyben Daniel Craig alakítja majd a 007-est. Látványos jelenetekkel és ütős színészgárdával robbant be az első trailer.

Kooperatív játék lesz az új Outlast

A Red Barrels csapata októbere végén már célozgatott rá, hogy hamarosan bemutatkozhat az Outlast-sorozat új része, az imént pedig le is hullott a lepel a The Outlast Trials című epizódról.

GTFO - jövő héten rajtol az Early Access-változat

A korábbi Payday-fejlesztők által alapított 10 Chambers Collective bejelentette, hogy a GTFO néven futó kooperatív játékuk korai hozzáférésű kiadása rajtra kész, és a jövő héttől bárki rávetheti magát.

Frissítve: Armored Core-t teasel a From Software?

Igen-igen, így a The Game Awards közeledésével valóban megszaporodtak a játékbejelentésekkel kapcsolatos pletykák, mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket. Most épp az új Armored Core kapcsán érkeztek hírek.

Pert vesztett a szexuális zaklatási ügyben a Riot

Idén májusban jelentettük, hogy a Riot Games dolgozói sztrájkba kezdtek, mert a stúdió nem kezeli megfelelően a különböző etnikumokat ért inzultusokat és a szexuális zaklatási ügyeket. Ennek a vége lett egy nemrég lezárult bírósági ügy.

Jegelik az In the Valley of Gods fejlesztését

A tavaly április óta a Valve kötelékéhez tartozó Campo Santo megerősítette, hogy más kötelezettségeik miatt egyelőre parkolópályára tették a 2017 végén bejelentett új játékukat, az In the Valley of Godsot.