Hírarchívum - 2019. december

Alaposan megújult a konzolos Verdun

Egyelőre csak Xbox One-on, de komoly újrahangolást kapott a Verdun, ami friss tartalmakkal, megújult látványvilággal és újrakevert hangzással igyekszik visszacsábítani az első világháborús csaták szerelmeseit.

Free Guy - Ryan Reynolds, az NPC

A Ryan Reynolds alakította Guy unalmas hétköznapjait megunva fedezi fel, hogy ő valójában nem más, mint egy NPC egy GTA-szerű világban. Amikor erre fény derül, kezébe veszi a sorsa alakulását.

The Elder Scrolls: Legends - nem jön több tartalom

A Bethesda közösségi menedzsere a Redditen jelentette be, hogy a jövőben már nem kap új tartalmakat a The Elder Scrolls: Legends. A játékot nem lövik le, támogatni is fogják, de új kiegészítőkre már nem érdemes számítani.

Halo: The Master Chief Collection - jól fogy Steamen

A Steam Charts adatai ugyan nem mutatnak pontos számot, a Microsoft pedig jó ideje nem közöl érdemi eladási statisztikákat, de a rendelkezésre álló infók szerint nagyon jól fut a Steamre is felkerült Halo: The Master Chief Collection.

Wonder Woman 1984 - itt az első trailer

Az ígéreteknek megfelelően tegnap végre befutott a Wonder Woman 1984 első teljes előzetese, amit a brazil Comic-Conon tartott panel alkalmából lepleztek le. Vegytiszta 80-as évek és egy dögös Gal Gadot vár rátok.

Elrajtolt a Black Mesa Complete Beta

Végre elérhetővé vált a teljes Black Mesa nyilvános bétája, melyben a játékot megállás nélkül játszhatjuk végig az elsőtől az utolsó pályáig. Újból ellátogathatunk az első Half-Life ikonikus helyszíneire, így a Xen világába is.

Gears 5 - kezdődik a mindenki mindenki ellen

A jövő hét során érkezik a Gears 5 - Operation 2: Free For All, mely során nem csak az új játékmódot kapják meg a játékosok, hanem még vadonatúj pályákat, két új hőst és a 2v2-es meccseket is.

Ütős címekkel nyit a Humble Choice

Végre megérkezett a Humble Monthly Bundle-t felváltó Humble Choice, és a várakozásoknak megfelelőn nem is kellett csalódnunk benne. Shadow of the Tomb Raider, Blasphemous és Ancestors: Legacy is van a kínálatban.

Dátumot kapott a Kingdom Hearts III: Re:Mind

A Square Enix tavasz óta teaseli a Kingdom Hearts III legújabb DLC-jét, mely végre megkapta a megjelenési dátumát, sőt, mellé egy új trailert is. Januártól PS4-en, februártól pedig Xbox One-on is indulhat az új kaland.

I Am Jesus Christ - csodák nyomában

Újabb bibliai témájú játék bukkant fel a horizonton, ám még mielőtt valami komolyan gondolt alkotásra gondolnánk, ugyanaz a csapat áll a fejlesztés mögött, mint akiknek a Cooking és a Car Mechanic Simulatort köszönhetjük.