Hírarchívum - 2019. december

Készül az új A majmok bolygója-film

A Disney igyekszik nem parlagon hagyni a bekebelezett Fox jól bejáratott címeit, így a sikeresen rehabilitált A majmok bolygója sem ússza meg a folytatást. Az univerzumbővítés következő filmjét Az útvesztő rendezője fogja dirigálni.

Destiny 2 - a jövő héten indul a Season of Dawn

A Bungie megerősítette, hogy jövő héten rajtol el a Destiny 2 következő szezonja, a Season of Dawn. Ugyan az előző szezonban sikeresen levertük a vexek invázióját, de az Osirist máris veszélyezteti egy újabb fenyegetés.

Elrajtolt a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja

Teljesen újraszabott Theme Park pályával, két új operátorral és a végtagok sebzésének bevezetésével indult el a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja, az Operation Shifting Tides. A hajtás után egy előzetest is találtok.

Jön a Star Wars: Battlefront II - Celebration Edition?

Egy szivárgás szerint új, minden jóval megtömött kiadás formájában tér vissza a Battlefront két évvel ezelőtt megjelent második felvonása. A Celebration Edition ráadásul már a héten befuthat.

Márciusban jön hozzánk a Persona 5 Royal

Beigazolódtak a pletykák, valóban jövő márciusban érkezik meg Amerikába és Európába a Persona 5 bővített változata, a Persona 5 Royal. A megjelenési dátumot egy új trailer kíséretében jelentették be a készítők.

Tools Up! - a lakásfelújítós Overcooked

Közelednek az ünnepek, együtt a család, mikor lennénk vevők egy jó kis kooperatív játékra, ha nem most? Tudja ezt a The Knights of Unity csapata is, akik ma tették elérhetővé a Tools Up!-ot.

Untitled Goose Game - úgy tűnik, közel a PS4-verzió

Habár az Untitled Goose Game mögött álló House House csapata formálisan még be sem jelentette a játék PlayStation 4-re szánt verzióját, most minden jel arra mutat, hogy az hamarosan már meg is jelenhet.

Huszonöt éves a PlayStation

Napra pontosan huszonöt évvel ezelőtt került boltokba az első generációs PlayStation, és így bemutatkozott maga a PlayStation márka is. A Sonynak egy Guinness-rekordot is hozott az évforduló.

Resident Evil 3 - kiszivárgott a remake borítója

Most már nem az a kérdés, hogy elkészülhet-e a Resident Evil 3 felújított változata, hanem az, hogy mikor fogják bemutatni. A PlayStation Store-on keresztül már kiszivárgott a remake borítója.

3,2 millió eladott példánynál jár a Persona 5

Az Atlus tájékoztatása szerint komoly mérföldkőhöz érkezett a Persona legutóbbi számozott epizódja, a játékból ugyanis eddig több mint hárommillió példányt adtak el világszerte. És az októberben megjelent Persona 5 Royalnak sincs oka a panaszra.