Hírarchívum - 2019. december

New Cities - városépítő a 90-es évekből

A SimCity 2000 és 3000 klasszikus romantikáját legfeljebb már csak nyomokban találjuk meg az olyan játékokban, mint a Cities: Skylines. A New Cities a klasszikus városépítők hangulatát hozza el egyedi, minimalista köntösbe bújtatva.

Star Citizen - 250 millió dollárt adtak rá a rajongók

Erős hónapot zárt a Cloud Imperium Games a CitizenConnal, így a Star Citizen fejlesztésére szánt, a közösség sorai közül összekalapozott összeg átlépte a 250 millió dolláros határt.

Darksiders Genesis - ígéretes a Switch-port

A PC-s tábor már ezen a héten belekóstolhat a Darksiders Genesisbe, a konzolos játékosok viszont csak februárban ismerhetik meg War és Strife kalandját. A játék ekkor Switchre is ellátogat, az ígéretek szerint pedig itt is tökéletes lesz az élmény.

Minecraft-szervert nyitott a Vatikán

A katolikus papok is otthon lehetnek a tech- és gamervilágban. Robert Ballecer atya Twitteren kérdezte meg a 23 ezer követőjét arról, hogy milyen játékhoz indítson saját szervert, a szavazatok alapján pedig a Minecraft került ki győztesként.

No Time to Die - íme, az első teaser

Befutott a következő James Bond-film első teasere, és nincs már messze a teljes előzetes sem. Ez lesz a hosszú múltra tekintő széria 25. felvonása, melyben Daniel Craig utoljára ölti fel a 007-es ügynök szerepét.

Modern Warfare - bővül a Gunfight játékmód

Reméljük, hogy bejött nektek a Call of Duty: Modern Warfare 2v2-es játékmódja, mert az Infinity Ward erőteljesen ráfekszik a Gunfight bővítésére. A kispályás meccseket idővel egyedül vagy trióban is játszhatjuk majd.

Megszűnhet a nyomtatott GameStar magazin is

A PC Guru után a GameStar nyomtatott kiadásának is véget érhet a pályafutása, de a szerkesztőség gyűjtést indított a lap megmentésére: jelen állás szerint 2500 új vagy meghosszabbított előfizetőre lenne szükségük a folytatáshoz.

Kétmilliárd dollárnál jár a Candy Crush Soda Saga

Mérföldkőhöz érkezett a King népszerű játéka, az ugyanis mára több mint kétmilliárd dollárt hozott a készítői számára. Csoda, hogy az Activision Blizzard is látott fantáziát a cégben?

Dragon Ball FighterZ - Broly visszatér

Jövő héten érkezik meg a Dragon Ball FighterZ-be a játék második évadának következő és egyben utolsó DLC-karaktere. Ezúttal Broly Dragon Ball Super-verziója teszi tiszteletét.

Star Wars: Skywalker kora - újabb adag látnivaló

Alacsonyan szállnak a Star Wars-kedvcsinálók mostanság, a Lucasfilm az elmúlt napokban is folyamatosan adagolta a tévéreklámokat és posztereket a hamarosan mozikba kerülő Skywalker korához.