Hírarchívum - 2019. július

Száz évet ugrunk a Three Kingdoms új DLC-jében

A Total War: Three Kingdoms - The Eight Princes címen érkező vadonatúj kiegészítőben már egy teljesen új kor teljesen új harcosai fognak minden eddiginél nagyobb és brutálisabb csatákban megküzdeni a Jin-dinasztia sorsáért.

Októberben jön Switchre a Resident Evil 5-6

A megjelenésre nem is kell olyan sokat várni, idén halloweenkor már mindenki belevetheti magát a zombik lepte szafari vérben és rettegésben tocsogó kalandjaiba a Nintendo konzolján is.

Íme, a Control gépigénye és első mellékküldetése

Aki valós idejű sugárkövetéssel szeretné élvezni a Remedy legújabb alkotását, az alaposan felkötheti a nadrágját, el fog kélni az újabb generációs processzorok és a leggyorsabb Nvidia-kártyák nyers ereje.

Ősszel érkezik a konzolos Tropico 6

A képzeletbeli Tropico banánköztársaság lakó retteghetnek, ugyanis újabb önjelölt diktátorok bukkantak fel a horizonton. A népszerű városépítős diktátorszimulátor legújabb epizódja ősszel ellátogat a Sony és a Microsoft konzoljára.

Ezekkel a játékokkal rajtol a Uplay+

Habár a legtöbb részletre már fény derült a Ubisoft előfizetéses szolgáltatása kapcsán, azt csak most árulta el a kiadó, hogy pontosan melyik címekkel rajtol majd el a Uplay+.

The Witcher-sorozat - az első fotók Keszegről

Habár a Netflixnél készülő The Witcher-sorozatról már több fotót is láthattunk, Geralt hűséges paripáját, Keszeget egészen eddig nem mutatták meg nekünk a készítők. Most két új képet kaptunk, amiken már ő is szerepel.

PC-re költözik a Tetris Effect

Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.

Befutott a Borderlands 3 új előzetese

Bejelentést vártak a rajongók, trailer lett belőle: közel háromperces kedvcsinálót kapott a Borderlands 3, amelyben a játék karakterei a The Turtles So Happy Togetherjére perdülnek táncra.

PES 2020 - exkluzív csapatként jön a Juventus

A Manchester Uniteddel kötött megállapodás után újabb két együttműködést jelentett be a Konami: visszatér a Bayern München, illetve exkluzív csapatként érkezik az eFootball: PES 2020-ba a Juventus.

A rajongók zenéi szólhatnak az új Watch Dogsban

A Ubisoft ismét megállapodott a HitRecorddal, így tíz rajongók által szerzett dal is felcsendülhet majd a Watch Dogs folytatásában. Nem mindenki tartja azonban egyenesnek a kiadó kezdeményezését.