Hírarchívum - 2019. július

Kötelező olvasmány a Cyberpunk 2077 rajongóinak

Úgy tűnik, a CD Projekt RED-nek jóval több elmesélnivalója van a Cyberpunk 2077 világáról, mint amit egyetlen videojátékba bele tudna sűríteni - még szerencse, hogy készül egy könyv, amiből mindenre fény derül majd.

Először mozgásban az Everreach: Project Eden

Három éve már, hogy készül Tarsoly Ede és csapatának legújabb játéka, a sci-fi témájú, külső nézetes, látványos akciót ígérő Everreach: Project Eden. A hajtás után a játék első játékmenet-pillanatait is megleshetitek.

Borderlands 3 - lesz cross-play, de csak később

Bár egy korábbi Twitter-bejegyzés alapján sokan arra tippeltek, hogy a Borderlands 3 mai nagy leleplezése a cross-play lehetőség hivatalos bejelentése lesz, erre ma biztosan nem fog sor kerülni.

Gears 5 - bemutatkozik a Bootcamp

Vészesen közeledik a Gears 5 megjelenése, a The Coalition és a Microsoft pedig az elmúlt időszakot övező mély csend után alaposan rákapcsolt, így lassan naponta ontják magukból a látnivalókat. Most a kiképzőmód kapott előzetest.

Assassin’s Creed: Odyssey - irány Atlantisz!

A mai napon lezáródik a The Fate of Atlantis történetszála, ugyanis befutott az Assassin's Creed: Odyssey korábban megerősített utolsó letölthető bővítménye is, a Judgment of Atlantis. Ebben Poszeidón birodalmába látogatunk majd.

HWSW: Ismét megállt a PC-piac zsugorodása

Az elmúlt negyedéveket jellemző folyamatos visszaeséseket követően a legutóbbi hónapokban végre megállt a PC-piac zsugorodása. Az enyhe növekedés mögött elsősorban a vállalati Windows 10-migráció állhat.

Októberben jön a DOOM: Annihilation

A Universal Pictures Home Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy a márciusban bemutatott új DOOM-film, a DOOM: Annihilation október 1-jén debütál, viszont a mozitermeket elkerüli, így egyből Blu-rayre költözik a film.

Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben

A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.

Teaseren a Kingsman előzményfilmje

Jövőre a Kingsman-sorozat is megkapja a maga előzményfilmjét, amelyben egészen az első világháborúig ugrunk vissza, hogy megtudjuk, hogyan jött létre a titkos kémszervezet.

Megvan a Space Invaders-film forgatókönyvírója

Lassan tíz éve tervezgeti már a Warner, illetve New Line Cinema, hogy filmet készít a legendás Space Invaders alapján, de eddig csak elvétve hallhattunk a projektről. Úgy tűnik, most egy picit felpörögnek az események.