Hírarchívum - 2020. május

Second Extinction - már jelentkezhetünk a bétára

A néhány nappal ezelőtti Inside Xbox-adásban bemutatott kooperatív dinólövölde, a Second Extinction először PC-n lesz elérhető, mégpedig egy kiadós bétateszt keretei közt. Már most feliratkozhattok, ha az elsők közt szeretnétek lenni!

Minden, amit a definitív Xenoblade-ről tudnod kell

Május végén jelenik meg Nintendo Switchre a Xenoblade Chronicles felújított és egyúttal kibővített kiadása. A minap kaptunk egy videót a készítőktől, amely minden fontosabb aspektusából bemutatja nekünk a játékot.

Fall Guys: Ultimate Knockout - jelentkezz a bétára!

Hamarosan elkezdődik a Fall Guys: Ultimate Knockout publikus bétatesztelése, amire már fel is iratkozhattok a készítők weboldalán. A jó hír mellé még egy új előzetest is kaptunk.

Nintendo Switch - a nyárra helyreállhat a rend

Nem volt egyszerű dolga az utóbbi időben annak, aki Nintendo Swtichre pályázott: a koronavírus-járvány és az új Animal Crossing együtt megtették a hatásukat, és világszerte hiánycikké vált a konzol. A Nintendo szerint nyárra helyreállhat a rend.

Tizenkét percig mozog a The Ascent

Az amerikai IGN jóvoltából hosszabban is belekukkanthatunk a csütörtöki Inside Xboxban bemutatkozott The Ascentbe. Aggodalomra semmi ok, ezúttal nettó gameplaynek örülhetünk, sallangok nélkül.

Inside Xbox - reagált a Microsoft a visszajelzésekre

A csütörtöki Inside Xbox nem igazán nyerte el a játékosok tetszését, ez tükröződik a YouTube-értékeléseken is. A Microsoft és a műsor egyik főszereplője, a Ubisoft most reagált a visszajelzésekre.

Ismerős karakterrel erősíthet a The Mandalorian

Nagyon úgy tűnik, hogy nem Ahsoka Tano lesz az új The Mandalorian-évad egyetlen ismerős mellékszereplője, a hírek szerint egy másik ikonikus Star Wars-karaktert is visszahoznak a készítők.

Tölthető az Epic Games Store legutóbbi ajándéka

A nagy Xbox-hírforgatagban elmentünk mellette, de a jegyzőkönyv kedvéért azért emlékezzünk meg róla, hogy már tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka. A Death Comingban lelkekre vadászunk majd.

Destiny 2 - next-gen konzolokon is

A Bungie korábban is bebizonyította, hogy hosszú távra tervez a Destiny 2-vel, erre pedig ma sem cáfoltak rá. Hivatalosan is bejelentették: Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is elhozzák a játékukat.

DOOM Eternal - képeken az első DLC

Nem ért véget a DOOM Eternal története. Ahogy azt a Bethesda és az id Software korábban megígérte, idén legalább két sztoriexpanzióval bővül az őrületes lövölde. Ma végre szemügyre vehetjük az első DLC helyszíneit.