Hírarchívum - 2020. május

HWSW: 159 milliárd dolláros lehet idén a játékipar

Megérkezett a Newzoo előrejelzése, amely alapján erősnek ígérkezik a videojáték-piac idei éve. A növekedésnek a kijárási korlátozások valamennyi platformon lendületet adnak - írja a HWSW.

Empire of Sin - Romero dédanyja is játszható lesz

Az Empire of Sinnel Brenda Romero az XCOM játékmenetét ülteti át a húszas évek alvilági Amerikájába. Ezek után teljesen logikus volt, hogy a férje, John Romero nem éppen feddhetetlen múltú dédanyja is szerepet kapjon a játékban.

Rajongói film készül a Cyberpunk 2077 alapján

Habár a Cyberpunk 2077: Phoenix Program munkálatait el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt, egy teasert már kaptunk a rendkívül ígéretesen festő rajongói projekthez.

Két játékon dolgozik egyszerre a Sledgehammer

Szintet lépett a Sledgehammer Games. A fejlesztőcsapat több játékon dolgozik egyszerre, és emiatt intenzív toborzásba kezdett: a meglévő 200 alkalmazott mellé további 100 munkatársat vennének fel.

Valami készülődik a Mafia háza táján?

Mindig gyanús, ha egy játék régóta szunnyadó közösségi csatornája életre kel, márpedig a Mafia Twitter-fiókja két év hallgatás után adott életjelet. A legutóbbi pletykák tükrében ez nem is olyan meglepő.

Apex Legends - traileren az ötödik szezon

Loba oldalán kincsekre vadászunk majd az Apex Legends ötödik szezonja során. A megszokott kozmetikai újdonságok és új Battle Pass mellett egy hónapokra szóló küldetéssorozat vár ránk a Kings Canyon átalakított pályáján.

Úton már a Tetris Effect zenei albuma

Hosszas késedelem után, a Limited Run Gamesnek köszönhetően végre bakelitlemezre kerül a Tetris Effect soundtrackje. A fizikai album megjelenésével együtt digitálisan is hozzájuthatunk majd az OST-hez.

Még idén befuthat a Diablo II remastere?

Az Activision-Blizzard az utóbbi években mindkét lábbal felszállt a remastervonatra, így sokak szerint csak idő kérdése, hogy felújított változatot kapjon valamelyik Diablo is. A pletykák szerint a második rész akár már idén áteshet a kezelésen.

Friss képeken a Microsoft Flight Simulator

Nehéz betelni a Microsoft Flight Simulator alfájáról érkező screenshotokkal. A valódi játékmenetből kiollózott felvételeken jól látszik: nem csak a repülőgépek és a felhők, de az alattunk elsikló terep és épületek is remekül festenek majd.

DOOM Eternal - megjöttek a felturbózott démonok

Már úton van a DOOM Eternal első sztori DLC-je, de nem maradunk újdonságok nélkül a nagy kiegészítő megjelenése előtt sem. Ezúttal olyan szuperdémonokkal szállhatunk szembe, akik mancsain más játékosok vére szárad.