Hírarchívum - 2020. május

A Star Wars: Episode I Racer mindkét portja csúszik

Ha azt remélted, hogy ma bezsebeled Nintendo Switchen a Star Wars fogatversenyzős játékát, el kell keserítsünk: mégsem jelenik meg ma. Mind ezt, mind a playstationös változatot elcsúsztatták.

Megvan, mikor lesz a Ubisoft E3-pótló online expója

Egyre inkább kezd kirajzolódni, hogy milyen játékos rendezvényekkel lesz tele a nyár, és most már a Ubisoftéról is tudunk valamit. A Ubisoft Forward névre keresztelt expóhoz hasonló, digitális eseményt még nem tartott a vállalat.

Korai hozzáférésű lesz a Quantum League

A hónap végén startol el a Quantum League early access-változata. Ez a lövölde egy szokatlan ötlettel tűnik ki a hasonszőrűek közül: a meccseket időhurkok alkotják, így minden kör végén egy újabb másolatunk válik a csapattársunkká.

Szezonbérletet kap a Civilization VI

A 2016-os megjelenése óta két nagy kiegészítőcsomagot kapott a Civilization VI. A Firaxis és a 2K az idei évre azonban új stratégiát eszelt ki: a New Frontier Pass kéthavonta, összesen hat alkalommal hozza majd az újdonságokat.

Beowulf DLC-t kap az Assassin's Creed: Valhalla

A német Ubisoft Store elárult néhány részletet arról, hogy mire számíthatnak azok, akik megvásárolják az Assassin's Creed: Valhalla szezonbérletét. A hírek szerint átélhetjük majd a legendás óangol hőseposz, a Beowulf eseményeit.

The Elder Scrolls VI - messze még a híráradat

Habár a Bethesda lassan két éve lerántotta a leplet következő The Elder Scrolls-játékról, mégsem számíthatunk friss hírekre a közeljövőben. Még évekbe telhet, mire tisztességesen beindul a marketingkampány.

54 játékot ad egy áráért a Square Enix

A Stay Home & Play kampány részeként egy óriási játékcsomagot állított össze a Square Enix. A 38 eurós pakk egyaránt tartalmaz klasszikus és modern játékokat a Square és az Eidos Interactive könyvtárából.

Before We Leave - már játszható a békés városépítő

A Balancing Monkey Games aprócska csapata egy hexagonokra felosztott gömbvilágon képzelte el a tökéletes városépítő játékot. A Before We Leave a teljesen békés, agressziómentes játékmenetével csábítja az érdeklődőket.

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.

Ingyenes mellékágat kapott a Thimbleweed Park

Úgy tűnik, Ron Gilbertnek egy kicsivel több szabadideje maradt ezekben a karanténos időkben, így összedobott egy ingyenes mellékágat a Thimbleweed Parkhoz. Csekkoljátok!