Hírarchívum - 2020. július

Nézz bele a Mortal Shell első félórájába!

A rövid trailerek után végre egy hosszabb gameplay videón is megcsodálhatjuk a Cold Symmetry háza táján készülő soulslike akció-szerepjátékot, a Mortal Shellt, amely le sem tagadhatná, hogy mi volt a nagy ihletadó.

Troy Baker megnézné Josh Brolint Joel szerepében

Egyelőre nagyon keveset tudunk az HBO által adaptált The Last of Us-sorozatról, nemrég azonban a játék egyik szinkronszínésze elmondta, hogy ő kit látna szívesen az egyik fontos karakter szerepében.

Cyberpunk 2077 - Night City és az ő hat arca

Nem lehet panaszunk a Cyberpunk 2077 eseményeinek otthont adó város, Night City változatosságára, a várost ugyanis hat jól megkülönböztethető kerületre osztották fel, amelyeket persze egytől-egyig bejárhatunk majd.

Horizon: Zero Dawn - a PC-sek már nagyon várják

Két nappal ezelőtt megtudtuk, hogy egészen pontosan mikor érkezik Aloy kalandjának PC-s portja, a játékosoknak pedig nem is kellett ennél több, azonnal rápörögtek a Horzion: Zero Dawn előrendelésére.

Nemezisrendszert kap az új Batman-játék is?

Nem olyan nehéz elképzelni, hogy van igazságalapja a most felröppent pletykának, hiszen a kiadó Gyűrűk Ura-játékaiban a rendszer akkora sikert aratott, hogy az már önmagában eladta a két címet.

Ingyenes hétvégét tart a Tropico 6

Amennyiben hihetünk a SteamDB értesülésének, akkor egy hét múlva ilyenkor már ingyenesen próbálhatjuk ki, hogy milyen El Presidente bőrébe bújva egy karibi banánköztársaság diktátorának lenni.

Heavenly Bodies - a fizikaalapú űrkaland

Van néhány játék, amit maga a fizikai motor és a karaktereink esetlen irányítása is elvisz a hátán. Ilyen zakkant űrkalandnak ígérkezik a Heavenly Bodies is, amelyben a 70-es évek kozmonautáit keverhetjük indokolatlanul komoly pácba.

DiRT 5 - raliklasszikusoktól a homokfutókig

A DiRT 5 szakít az eddigi tradíciókkal, hála az alapoktól átdolgozott kampányának és az óriási változatosságot kínáló garázsának. A Codemasters elárulta, hogy milyen járműtípusokra számíthatunk az ősszel érkező játékban.

Törölték az Evo Online-t

A koronavírus miatt idén teljesen digitális formára váltott a verekedős játékok legnagyobb bajnoksága, a rendezvény elnökét ért vádak miatt azonban a teljes idei torna elmarad. A támogatók is kihátráltak a versenysorozat mögül.

Star Wars: Squadrons - a testreszabásról bővebben

Habár a Star Wars: Squadrons hajóit és pilótáit alaposan személyre szabhatjuk majd, a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy sokan csakis a filmek változatlan látványára vágynak. A Motive játéka ezen a fronton sem okoz csalódást.