Hírarchívum - 2020. július

Befejeződtek az új Zelda szinkronmunkálatai?

Habár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásából lényegében semmit nem láttunk a bejelentése óta, úgy tűnik, a Nintendo szorgosan dolgozott a háttérben: állítólag már a szinkronmunkálatok is befejeződtek.

Brit toplista: másodikként rajtolt az Iron Man VR

Szép rajtot vett a múlt héten megjelent Marvel's Iron Man VR, ahhoz viszont nem teljesített elég jól, hogy legyűrje a The Last of Us folytatását, amely zsinórban harmadszor zsebelte be az aranyérmet.

Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.

Nyílt világú VR-játék készül a Rockstarnál

Úgy tűnik, nem az L.A. Noire: The VR Case Files volt a Rockstar Games utolsó próbálkozása a virtuális térben. A legfrissebb álláshirdetések szerint egy AAA-kategóriás, nyílt világú VR-cím van készülőben.

Mobilra tart a MudRunner

A Saber Interactive terepjárgányos sorozata gyakorlatilag egy önálló zsánert faragott ki magának a piacon, hamarosan pedig már a telefonunkon is átélhetjük a sárdagasztás nehézségeit. Jövő héten érkezik a MudRunner Mobile.

DOOM Eternal - nincs elfelejtve a Switch-port

Már a játék megjelenése előtt tudtuk, hogy a DOOM Eternal előbb-utóbb ellátogat Nintendo Switchre is, pontos megjelenési dátumot azonban a mai napig nem kaptunk. Ez hamarosan megváltozik.

Assassin's Creed: Valhalla - 30 percnyi gameplay

Úgy tűnik, nem kell a Ubisoft Forward adásáig várnunk, hogy belenézzünk az Assassin's Creed: Valhalla játékmenetébe, ugyanis kiszivárgott kereken félórányi vágatlan videóanyag.

Manor Lords - középkori városépítő a láthatáron

A Manor Lords olyan, mintha a Banished és a Total War szerelemgyermeke lenne, hiszen amíg alapvetően egy részletesen kidolgozott középkori városépítőről van szó, itt harcba is küldhetjük majd a seregeinket.

Társasjáték készül a Darkest Dungeonből is

A munkálatokért az asztalai társasjátékok fejlesztésében tapasztalt csapat, a Mythic Games kezeskedik, így több mint valószínű, hogy jó kezekben van a Red Hook Studios népszerű RPG-jének adaptációja.