Hírarchívum - 2020. július

Augusztusban jön a The Dungeon of Naheulbeuk

Már nem kell sokat várni a francia hangjáték, The Dungeon of Naheulbeuk játékadaptációjára, amely legutóbb azzal hallatott magáról, hogy Felicia Day szólaltatja meg benne a mágust.

Megvan az idei Devolver Direct időpontja

Pontosította a Devolver Digital, hogy mikor küldi adásba a hasonszőrű műsorokat parodizáló és minden bizonnyal nem kicsit szürreális Devolver Directet idén, amit eredetileg az E3 apropóján mutatott volna be.

Haven - a szabadság élménye az elsődleges

Két szerelmes történetét meséli el a Haven egy elfeledett bolygón. A The Game Bakers játéka egyedül és párosan is játszható, a középpontjában pedig a szabadság és a szerelem élménye áll.

Szürreális kaland lesz a Where the Heart Is

Az Armature Studio történetközpontú játékában, a Where the Heart Isben egy férfi életét követhetjük végig az elejétől a végéig, miközben olyan világban jár, ahol nem egyszerű eldönteni, mi való és mi álom.

Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.

Worms Rumble - battle royale-ozó kukacok

A Team 17 felfrissíti jól ismert sorozata formuláját. A Worms Rumble hátrahagyja a körökre osztott harcot, helyette valós idejű harcmezőkön gyepálja egymást harminckét játékos, amíg az utolsó kukac marad csak talpon.

Csúszik a Crysis Remastered

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.

Megérkezett a Gwent új kiegészítője

A tegnapi nappal mindenki számára ingyenesen elérhetővé vált a Gwent: The Witcher Card Game legújabb kiegészítője, a Master Mirror. A címe is sejteti, hogy egy régi ismerős áll az expanzió középpontjában.

Launch traileren a Marvel's Iron Man VR

Már csak kettőt kell aludnunk, és amennyiben rendelkezünk a Sony VR-eszközével, semmi akadálya sem lesz, hogy Vasember bőrébe bújhassunk. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a játék megkapta a maga launch trailerét.

Íme, a júliusi Xbox Game Pass-játékok

Sajnos július közepén is jó pár játék elhagyja az Xbox Game Pass szolgáltatást, de csak azért, hogy helyet adjon az újonnan érkezőknek, mint például a hideget és meleget is kapott Fallout 76-nek.