Hírarchívum - 2020. július

Késik a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is

Újabb csúszásról kaptunk hírt, ezúttal a Nacon Connect apropóján: a World of Darkness univerzumában játszódó akció-szerepjáték az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2020-ban.

A Magic atyja is besegít a Roguebook munkálataiba

A Roguebookot fejlesztő Abrakam olyan elismerést kapott, amiről a legtöbb deckbuildergyáros csak álmodik: sikerült megnyernie a Magic: The Gathering atyját, aki maga is közreműködik a munkálatokban.

Steelrising - a francia forradalmat robotok vívták

Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a GreedFallt is jegyző Spiders legújabb játéka, a Steelrising. A francia csapat ezúttal is egy új világot teremtett meg, méghozzá olyat, amiben a francia forradalmat robotok vívták.

Ördögi kalandnak ígérkezik a Rogue Lords

Új kedvcsinálóval jelentkezett a Rogue Lords a tegnap este folyamán, amely a sztori részleteire hivatott rávilágítani. A Cyanide és a Leikir közreműködésében készülő roguelike-ban a magát az Ördögöt alakítjuk.

Traileren a Vampire: The Masquerade - Swansong

A tegnap esti Nacon Connect alkalmával a Vampire: The Masquerade - Swansong is megmutatta magát, igaz, csak egy gyors sztoritrailer erejéig. A Big Bad Wolf szerepjátéka jövőre érkezik.

Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később kerülhet csak boltokba a Mafia: Definitive Edition. A készítők addig sem hagynak látnivalók nélkül minket, két hét múlva jön az első gameplay trailer!

Bemutatkozott a Test Drive Unlimited: Solar Crown

Hosszas kihagyás után a Nacon és a KT Racing újraélesztette a Test Drive-sorozatot. A Solar Crown alcímen futó folytatás megjelenése valószínűleg még a jövő zenéje, hiszen csak egy rövidke teasert kaptunk hozzá.

Új expanziót kap a Kingdoms of Amalur: Reckoning

Dátumot kapott a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es szerepjáték felújított változata. A bejelentés mellé érkezett egy friss előzetes is, valamint egy váratlan hír, miszerint jövőre egy új kiegészítővel bővül a játék.

Jövő héten érkezik PC-re a Halo 3

Kereken egy hét múlva ismét frissül a számítógépes Halo: The Master Chief Collection, ezzel pedig elérhetővé válik majd Halo 3 felújított, PC-re átírt változata. A bejelentéshez érkezett egy rövid kedvcsináló is.

Watch Dogs Legion - szivárognak a képek

Egy újabb Ubisoft-játék, ami nem úszta meg szivárgás nélkül a stúdió nagy prezentációja előtt. Ezúttal a Watch Dogs Legionből érkezett pár screenshot, ami részletesebb betekintést enged a játszható karakterek képességeibe.