Hírarchívum - 2020. július

The Last of Us: Part II - E3 vs. végleges produktum

Amióta csak létezik az E3, azóta igen komoly zsákbamacska az ott látható bemutatók alapján eldönteni, hogy mit várhatunk egy adott játéktól. Sok cím lett már a downgrade áldozata, vajon ez a helyzet a The Last of Us: Part II esetében is?

A Plague Tale: Innocence - túl az egymillión

A francia székhelyű Asobo Studio roppant büszke lehet magára, hiszen a történet-orientált kalandjátéka, az A Plague Tale: Innocence kicsivel több mint egy év alatt elérte az egymilliós eladási mérföldkövet.

Tannenberg - konzolokra is elérhető lesz

A februári steames megjelenés után idén júliusban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogat a első világháborús FPS, a Verdun önállóan is futtatható kiegészítője, a Tannenberg. A játék az új Przemysl pályával érkezik konzolokra.

Három rajongói térképpel érkezik a Skater XL

A Skater XL július végéig még a Steam Early Access-periódusát tapossa, de máris óriási tartalomkészítő közösség alakult ki a játék körül. Az Easy Day stúdió csapata három rajongói pályát beválogatott a hivatalos térképek közé.

Crucible - vissza a tervezőasztalhoz

Nem hozott túl nagy sikert az Amazon csapatalapú lövöldéje, fogalmazhatunk úgy is, hogy óriási bukás lett. A fejlesztők szerencsére még nem adják fel a dolgot: hiába jelent meg a játék, újra zárt bétába teszik azt, hogy megkezdődhessen az átalakítás.

Crash Bandicoot 4 - mikrotranzakciók nélkül

Néhány napja komoly felháborodást kerekedett a Crash Bandicoot 4: It's About Time körül, amikor is a Microsoft Store egyértelmű jeleket adott arra, hogy a játék tartalmaz majd mikrotranzakciós opciókat is. A fejlesztők rácáfoltak erre.

Megjelent a Fortnite

Hallottatok már a Fortnite nevű játékról? Nem, nem az őrülten népszerű battle royale-ról beszélünk, hanem annak eredetijéről, a Save the World alcímen futó hordamódos túlélőjátékról. Nos, az alkotás végre elhagyta a korai hozzáférést.

WoW Classic - megnyílnak Ahn'Qiraj kapui

A Blizzard már az utolsó simításokat végzi a World of Warcraft Classic ötödik nagy tartalmi frissítésén, így a hónap végén megnyílik a klasszikus MMO utolsó előtti nagy raidje, Ahn'Qiraj is.

Dreams - érkezik a VR-támogatás

Újabb lehetőségek nyílnak meg az alkotók és a játékosok előtt egyaránt a Dreams júliusi frissítésével, hiszen a végtelen kreativitásnak otthont adó program végre támogatja majd a PS VR rendszerét.