Hírarchívum - 2020. július

Biomutant - mikrotranzakciók nélkül

Újabb jó hírek a Biomutant felől. Az Experiment 101 egyik fejesét a játék megjelenés utáni monetizációjáról kérdezték, a válasz pedig sokak számára igen szimpatikus lesz: mikrotranzakciós opciókról szó sem lehet.

3D-s játékot készít a Shovel Knight csapata

A Shovel Knightot és a Cyber Shadow-t jegyző Yacht Club Games elsősorban a trükkös kétdimenziós platformereiről híres, de úgy tűnik, hogy a csapat belevág valami újdonságba a következő játékával.

Friss képeken a Project CARS 3

A Slightly Mad Studios nyilvánvalóan büszke a Project CARS 3 látványvilágára, hiszen a legújabb képanyagokat is egyenesen a játékból ollózták össze. Már csak arra leszünk kíváncsiak, hogyan fest mindez 12K-s textúrákkal.

Megjelent a Team Fortress 2 klasszikus modja

A Team Fortress 2 nem mai játék, és rengeteget változott azóta – hogy jó vagy rossz irányba, mindenki döntse el maga. Az Eminoma nevezetű moddercsapat évekkel ezelőtt tökélte el, hogy olyat alkotnak, ami visszahozza a kezdeti hangulatot.

A Microsoft is szemez a Warner játékrészlegével

Egy hónapja röppent fel a pletyka, hogy a Warner Bros. túladna a videojátékos divízióján. Neves kérőkből már az akkori hírek szerint sem volt hiány, de a legújabb értesülések arról szólnak, hogy a Microsoft is beáll ebbe a sorba.

Mozgolódás a Live A Live háza táján

Egy védjegy bejegyzéséből még kár messzemenő következtetéseket levonni, de mindenképp érdekes, hogy a Square Enix több kontinensen is levédette a Live a Live címet. Lehet, hogy visszahozná a klasszikus JRPG-t?

Nem halt még meg a Back 4 Blood

Több mint egy éve hallottunk először a Back 4 Bloodról, és azóta sem beszéltek túl sokat róla a készítők. Most a Twitteren adtak életjelet a játékról, egy concept art képében pedig végre mutattak is valamit.

King's Bounty II - így működik a harc

A 1C Entertainment fejlesztői naplójának harmadik részében a King's Bounty II harcait és arénáit vesszük át mélyebben. A körökre osztott küzdelmek nemcsak síkban zajlanak, három dimenzióban kell uralnunk a pályákat.

Ingyenessé teszik egy rövid időre a Watch Dogs 2-t

A Ubisoft közzétett egy beharangozót, amellyel a vasárnapi Ubisoft Forwardra szeretné ráhangolni a játékosokat. Ebben árulta el, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz az esemény alatt.

Bejelentették a Shadow Warrior 3-at

A pár nappal ezelőtti beharangozót követően ma formálisan is bejelentették a Shadow Warrior harmadik részét, valamint egy teaser trailert is kiadtak hozzá. A további részletekre szombatig kell várnunk.