Hírarchívum - 2021. május

Ismét FPS-szerepjátékot teasel az inXile

A korábbi álláshirdetésekből már sejthettük, hogy a Wasteland 3 alkotói a Fallout nyomdokain haladva belsőnézetű szerepjátékon dolgoznak, most pedig a csapat gyakorlatilag minden kételyünket eloszlatta ezzel kapcsolatosan.

Friss részletek a Final Fantasy XIV: Endwalkerről

Pontos dátum, számos új infó és rengeteg friss látnivaló érkezett a Final Fantasy XIV Online következő nagy expanziójával, az Endwalkerrel kapcsolatosan, egyenesen a FFXIV Digital Fan Festről.

Bemutatkozik a Lightforge Games

Szinte már közhelynek számít, hogy újabb stúdiót nyitnak a Blizzard Entertainment egykori veteránjai. Márpedig a Lightforge Games csapata is innen és az Epictől örökölte meg a legénységét, az első projektjük pedig egészen kivételesnek hangzik.

Így fut a különféle platformokon a Biomutant

A Biomutant megjelenésére várva nem kell, hogy meglepetésként érjen benneteket az, hogy mégis hogyan fut majd PC-n vagy az előzőgenerációs konzolokon a játék. A THQ Nordic és az Experiment 101 egy videótrióval demonstrálja ezt.

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

Shadow Warrior 3 - újabb pályát lepleztek le

Folytatódik a Shadow Warrior 3 helyszíneinek bemutatása; a Doomsday Device és a That Damn Dam után most a Motoko's Thunderdome elnevezésű pályán zajló vérengzésbe leshetünk bele egy rövid ideig.

Előzetesek a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről

A Focus Home Interactive az elmúlt hetekben lelkesen töltögette fel az internetre a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről és egyéb gyilkolóeszközeiről készült trailereket, amiket mi most egy szép nagy csokorba gyűjtöttünk össze.

Rekordbevétellel zárta az évet a Square Enix

Közzétette az aktuális éves üzleti jelentését a Square Enix, amiből kiderült, hogy mind a Final Fantasy VII Remake, mind a Marvel's Avengers olyan jól hozott a cég konyhájára, hogy ennek köszönhetően rekordbevételt könyvelhettek el az idén.

Fél óráig pörög a Total War: Warhammer III

Az ígéretekhez hűen tegnap megérkezett az első játékmenetet leleplező videó a Total War: Warhammer III-ból, amiben közel harminc percen keresztül izgulhatjuk végig, ahogy Kislev csapatai megütköznek Khorne démonjaival.

Hétvégén ingyenesen sportolhatunk Xboxon

Ezen a hétvégén sem feledkezett meg a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days-játékokról, amik közé ezúttal az NBA 2K21-et és a TT Isle of Man: Ride on the Edge 2-t passzírozta be - szóval kifejezetten sportosra sikerült a kínálat.