Hírarchívum - 2011. január

A csalóknak is utat nyitott a PS3 feltörése

A PlayStation 3 feltörése egyúttal azt is lehetővé tette, hogy a játékosok mindenféle hackek segítségével csaljanak, megbütyköljék a játékok multiját úgy, hogy ezzel mások szórakozását is tönkretegyék. Az egyik legnépszerűbb célponttá a Call of Duty-játékok váltak, de a fejlesztők nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Szerverproblémákkal küzdött a DC Universe

Mivel a nemrégiben megjelent DC Universe Online iránt napról-napra nő a kereslet, a friss játékosok élményét rontja a helyzet, miszerint a Sony nem képes megfelelő háttérkapacitással üzemeltetni a szerverparkot. Bízunk benne, hogy ezek csupán a kezdeti gyermekbetegségek.

Killzone 3 - melyik fegyverperifériát válasszuk?

A Guerilla Games FPS-ének folytatása nagy változásokat hoz az iparágban, ha eddig behunyt szemmel éltél, talán nem tudhatod, hogy ez lesz az első belső nézetes lövölde, amely támogatja a PS Move-ot is. A sima fagyival nem olyan menő a gyilok, szerencsére két gyártó is kínál puskaperifériát.

Bulletstorm - a fegyverekről és a multiról bővebben

Maga CliffyB és a korábbról már ismerős szexi producer hölgyike, Tanya mesél nekünk a Bulletstorm őrült mordályairól, valamint az Echo és az Anarchy mód nyújtotta kihívásokról. Ez már nem játék, hanem egy velejéig megnyerő ámokfutás a People Can Fly és az Epic boszorkánykonyhájából.

L.A. Noire - 50 óra dialógusra számíthatunk

A Team Bondi detektíves játéka elég masszív tartalommal érkezik: annyi duma van benne, ami két szezonnyi TV-showt is megtöltene, emellett pedig az arcmozgás is követi a beszédet a korábban már bemutatott MotionScan technológiával. Az L.A. Noire puszta mérete miatt is érdekes lesz.

Mass Effect 2 PS3 - jobb lesz, mint a demó

Sokan panaszkodtak a Bioware szerepjátékának PlayStation 3-as demójára, hiszen a grafikai összkép meglehetősen csalódott reakciókat váltott ki egyesekből. Megijedni nem kell, a fejlesztők nyilatkozata szerint a végleges változat lényegesen jobb lesz, mint a kipróbálható változat.

Késik az ítélet a PS3-hacker, GeoHot ügyében

Egyelőre döntetlenre áll George Hotz és a Sony közti bírósági per San Franciscoban, miután a konzolgyártó kedden eljárást indított a hacker ellen, akinek egy működő kóddal sikerült feltörnie a PlayStation 3-at. A vállalat szerint a hacker megsértette kijátszásellenes védelmet és elérhetővé tette a firmware-t.

Xbox 360-ra jönnek először a Homefront DLC-i

Ha már a játék nem lehet platform-exkluzív, muszáj megküzdeni a későbbi letölthető tartalmakért. A Microsoft mindig is jó volt ebben: a legutóbbi két Call of Duty játék után a Homefront DLC-ire is lecsaptak, sőt akad majd olyan pálya is, amit csak az Xbox 360-tulajdonosok élvezhetnek.

The Witcher 2 - fejlesztői napló a karakterekről

A lengyel CD Projekt lassan révbe ér a The Witcher második részével, és mindmáig nincs semmi érdemleges infó a korábban pletykált, esetleges konzolos portok felől. A negyedik fejlesztői naplóban ezúttal a karakterek sokszínűségéről esik szó. A játék ezúttal az Északi Királyságokba kalauzol el bennünket.

Jurassic Park - itt vannak az első látnivalók

A Telltale Games öt epizódosra tervezett Jurassic Park játéka tűnik a csapat eddigi legkomolyabb próbálkozásának. A film 1993-as bemutatója óta várunk egy igazán mérvadó játékadaptációt, reméljük most tényleg eljön a mi időnk. Az első képek szerencsére biztatóak.