Hírarchívum - 2011. január

Breach - befutott az első előzetes

A hányatott sorsú Six Days of Fallujahról elhíresült Atomic Games nem húzott 19-re lapot, helyette inkább egy jól bejáratott hagyományokon nyugvó multiplayer FPS-t tesz le az asztalra, melyben a CIA különleges egységét irányíthatjuk. Már mozgókép is akad belőle.

Dead Space 2 - TV-spot és élőszereplős trailer

Ugye egy percig nem hittük azt, hogy az EA nem nyomja meg patinás horrorjátékának marketingjét a televíziós közeg segítségével? Meg is kaptuk az első reklámot a Dead Space 2-ből, valamint Isaac Clarke ezúttal hús-vér szereplőként kelt zavart a Visceral irodájában.

Egy helyben toporgott a HL2: Black Mesa mod

Nem szokásunk modokkal foglalkozni, mégis néhány ígéretes próbálkozáson rajta tartjuk a szemünket. Ezek közül az egyik a Half-Life 2 alá írt és sokat csúszó Black Mesa, amely Gordon Freeman első kalandjának teljes átirata lesz a Source engine alá. A fejlesztők szerint "van jobb dolguk is az életben".

Fight Night Champion - autentikus sérülések

Kíváncsi vagy, melyik az egyik legfőbb sarkalatos pontja a boxjátékoknak? Nevezetesen a sérülésrendszer, a sok túlzás, vagy épp a következmények nélküli csihi-puhi alaposan rányomhatja bélyegét a végleges produktumra. A Fight Night Champion a jelek szerint nem lesz ilyen, sőt - csekkold a trailert!

Frostbite 2 engine-t használ a Medal of Honor 2?

Bár még hivatalosan nem hangzott el a bejelentés a Medal of Honor 2-ről, őszintén szólva nem lennénk meglepve, ha a Danger Close már javában hegesztené a folytatást. Az EA állásajánlatairól kaptuk el az első életjeleket. E szerint az Unreal Engine 3.0-t a kukába dobták, helyette a DICE motorja fog dübörögni.

Készül a Mortal Kombat: Rebirth TV-sorozat

Tavaly augusztusban csillantak fel az első remények az interneten egy új Mortal Kombat TV-sorozatról, sok rajongó letette a haját az örömtől. Kevin Tancharoen, a rendező jóvoltából - aki a klipben is közreműködött - hivatalosan is megerősítette a széria létezését. A forgatás februárban kezdődik.

Dátumot kapott a PlayStation Move Heroes

A Sony számos exkluzív címet ígért az idei évre, közülük kifejezetten érdekes lehet a PlayStation Move Heroes, amely a PS3 mozgásérzékelős kontrollerének népszerűsítésére hivatott. A játékban a Sony legnépszerűbb sorozatainak főhőseit hozták össze egy új kaland erejéig.

Játéktermi arcade gép Kinecttel - bejelentve

Úgy látszik, a mozgásérzékelős technológia nem csak az otthonainkban lehet teljes, a BMIGaming jóvoltából hamarosan érkezik a játéktermekbe szánt arcade gép Let's Kinect néven. A cucc belsejében természetesen egy Xbox 360 játékkonzol pihen, két kontrollerrel és természetesen a szenzorral.

Készül a King Arthur második része

A King Arthur a 2009-es év egyik legnagyobb meglepetése volt, a magyar fejlesztésű játéknak pozitív értékeléseikkel még a nagyobb amerikai szaklapok is bizalmat szavaztak annak ellenére, hogy a stratégia itt-ott piszkosul nehéz tudott lenni. A Neocore a minap bejelentette a folytatást.

Már alfafázisban van a Modern Warfare 3?

Az alapítótagok nélküli Infinity Ward a jelek szerint szárnyra kapott - a legutóbbi pletykák szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 már játszható fázisban van, az alfatesztelés javában folyik. Bár a hivatalos megerősítésre vélhetőleg tavaszig várnunk kell, a túlbuzgó teszterek nem bírtak parancsolni a szájuknak.