Hírarchívum - 2011. április

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.

Újabb Portal 2 képek, itt az első képregény is

Két hét múlva érkezik a Portal folytatása, és a Valve látszólag ráerősített a marketingre is. Nem csak tonnányi új screenshotot kaptunk, hanem elindult egy új képregénysorozat is, amely az első és a második játék közötti történéseket meséli el - az első epizód már megtekinthető, ráadásul ingyenesen.

Új képeken az Alice: Madness Returns

Az Electronic Arts a hét folyamán Londonban mutogatta az új Alice-játékot, ennek apropóján adott ki öt darab új képet róla. A látvány magáért beszél, az American McGee-féle őrült, eszelős hangulat garantált, s remélhetőleg néhány gyengébb próbálkozás után a mester is újra ütős játékot tesz le az asztalra.

Tíz percig mozog az új Jurassic Park játék

Szeretjük a hosszú gameplay felvételeket, igaz, ez egy epizodikus formában megjelenő játéknál meg is bosszulhatja magát, elvégre az ilyen címek pont a rövidségükről híresek. A Jurassic Park: The Game-ről érkezett videó szerencsére nem lő le túl sok poént, kellemes kis ízelítővel van dolgunk.

Resistance 3 bétakulcs az új SOCOM dobozában

Kettő az egyben: aki megveszi a SOCOM negyedik részét, nem csak a méltán népszerű taktikai akciójáték legújabb felvonásához juthat hozzá, de egy bétakulcshoz is, amellyel a Resistance 3 előzetes verzióját próbálhatja majd ki. Egyéb részleteket nem hallottunk a tesztről, de ez is valami.

Újabb videón a Gears of War 3 béta

Legutóbbi hírünk az volt, hogy több mint egymillió játékos veheti fel a kesztyűt a Gears of War 3 multiplayer bétájában, miután voltak olyan kedvesek, és megvásárolták a Bulletstorm Epic Editiont. Most első kézből vehetjük szemügyre, milyen finomságokat fog tartalmazni az előzetes tesztverzió.

Batman: Arkham City - RPG-stílussal fűszerezve

Sefton Hill, a játék producere nemrégiben egy rajongói oldalnak nyilatkozott, mondandójából kiderült, hogy új, eleddig ismeretlen aspektusa lesz az Arkham City-nek. A felfedező kedvű játékosok keze el lesz eresztve, de ennek fejében számolni kell a durva kihívásokkal is, ha netán rossz helyre merészkednének.

SOCOM 4 - fejlesztői napló a kampányról

Érthető, hogy a bétateszt idejében a különböző reklámanyagok a SOCOM 4 multiplayerét ajnározták orrba-szájba, itt az idő arra, hogy a szóló kampányról is megtudjunk egyéb érdekességeket. A Zipper Interactive legújabb fejlesztői naplójának a magányos farkasok örülhetnek leginkább.

Crysis 2 - DX11 patch hivatalosan is bejelentve

Vége a sorozatos ellentmondásoknak a kiadó és a Crytek között: tegnap egy meglehetősen tömör üzenet formájában osztották meg a fejlesztők a rajongókkal azt az örvendetest tényt, hogy valóban készül a DirectX 11 látványorgiát életre hívó tapasz a Crysis 2-höz. Ez már tuti.

Jól fogy a Michael Jackson: The Experience

Hiába beszélnek többen a halott legenda nevének sárba tiprásáról, ahol Jacko hagyatékából szeretnének többen meggazdagodni, a Ubisoft csak örülhet ennek, hiszen több mint hárommillió példányban kelt el a Michael Jackson: The Experience, holott a nagykonzolos változatok csak a jövő héten érkeznek.