Hírarchívum - 2011. augusztus

GC 2011: Itt a Might and Magic: Heroes VI trailere

Tegnap este a nagy hajtásban sajnos sikerült elnéznünk a tény mellett, hogy egy fantasztikus előzetes érkezett a Might and Magic: Heroes VI-hoz. Nálam technikailag és hangulatban is ez viszi eddig a prímet az idei GamesCom-trailerek közül, megtekintése erősen ajánlott.

GC 2011: Érkezik az olcsóbb, de butább PSP

Várható volt, hogy a Vita közeledésével a Sony megpróbálja a maradék pénzt is kihúzni a PSP-ből: a konzolgyártó a gamescomos sajtókonferenciáján jelentette be, hogy a PlayStation Portable új modellt kap, ami nagyon olcsó lesz, de cserébe nem is tud majd annyit, mint nagytestvérei.

GC 2011: Jövőre jön Európába a PlayStation Vita

A Sony ugyan még mindig nem közölt pontos megjelenési dátumot a PlayStation Vita kapcsán, de az már biztos, hogy Európában csak jövőre fog megjelenni az eszköz. A kézikonzolt a GamesComon is bemutatták, ahol néhány másik újdonság is fény derült róla - például, hogy nem felezték meg a memóriáját.

GC 2011: Gameplay traileren a FIFA 12

Habár a sportjátékok terén nyilvánvalóan a FIFA Street okozta a legnagyobb meglepetést az Electronic Arts sajtótájékoztatóján, azért természetesen a kiadó a FIFA 12-t sem hagyta otthon, Kölnben új trailert mutatott a játékból, és elárult még róla egy-két érdekességet.

GC 2011: The Secret World - áprilisban megjelenés

Mint ismeretes, a norvég Funcom legújabb MMO-jával is az Electronic Arts foglalkozik, partneri megállapodásuk keretében a The Secret World áprilisban fog megjelenni. A játék az eddig látott anyagok alapján kétségkívül hangulatosra sikerült, ráadásul nem is szokványos MMO lesz.

GC 2011: Februárban jön a Kingdoms of Amalur

A Kingdoms of Amalurról sem tudtunk meg túl sok új infót, de legalább itt szolgáltak némi üdítő bejelentéssel az illetékesek: a játék februárban landol a boltok polcain, a jó hírt pedig traillerrel fejelték meg az Electronic Arts sajtótájékoztatóján. Kattintás után azonnal élvezhetitek!

GC 2011: SSX - részletek a multiról, új trailer

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján Todd Batty, az új SSX-et fejlesztő csapat kreatív igazgatója is tiszteletét tette, ahol értelemszerűen snowboardos játékukról szólt néhány szót - ezúttal a multiplayert részletezte röviden, majd egy új trailert is levetített, hogy legyen mire csorgatni a nyálunkat.

GC 2011: Új trailert kapott a Mass Effect 3

A Bioware minden puskaporát ellőtte az E3-on, a Mass Effect harmadik részével kapcsolatban ezúttal nem jelentett be semmit. Új trailerünk azért van, a kétperces videóban látványos gameplay jeleneteken táthatjuk el a szánkat - minden rajongónak kötelezően látnia kell, bónuszként adunk hozzá képeket is!

GC 2011: Brutális látnivalókon a Battlefield 3

Úgy látszik, legtöbben a Battlefield harmadik részét vártátok az Electronic Arts sajtókonferenciájáról, mert a buli vége után egyszerre rendkívül megszaporodtak a beküldött hírek: íme, érkezett két új videó a játékból, mellé pedig szereztünk egy raklapnyi új képet is - erre fáradjatok!

GC 2011: Old Republic - videó van, dátum nincs

Pár perc erejéig a Star Wars: The Old Republicra is szakított időt az Electronic Arts, s bár a gameplay felvétel valószínűleg elnyeri majd a rajongók tetszését, az mindenképpen kiábrándító, hogy a kiadó még mindig képtelen volt közölni az MMORPG megjelenési dátumát.