Hírarchívum - 2012. január

Itt a Resident Evil: Retribution első előzetese

Ha már a Resident Evil 6-tal indítottuk a napot, folytassuk a filmadaptációval, elvégre szeptemberben kerül a mozikba a Kaptár ötödik része. Tegnap befutott a Milla Jovovich kisasszony főszereplésével készült film előzetese, mely sokat nem árul el, csak annyit, hogy lesz benne akció és zombik is dögivel.

Hivatalosan is bejelentették a Resident Evil 6-ot

Megannyi spekuláció, félinformáció, sokat sejtető teaserkép után a Capcom hivatalosan is bejelentette a Resident Evil hatodik részét. Nem a következő generációban érkezik, hanem még idén - egészen pontosan novemberben, PS3-ra és Xbox 360-ra. Befutott az első videó is.

Játék készül az Ong-Bak-filmek alapján

Tony Jaa Ong-Bak-filmjeinek megvan a maguk kis rajongótábora, míg mások az akciós DVD-kosárban találkozhattak velük, azért lehet ismerős a cím. Egy thaiföldi fejlesztőcég a minap jelentette be, hogy játékot fejleszt mozik alapján, ami még idén meg fog jelenni.

500 millió dollárba kerülhetett az Old Republic

Az Electronic Arts természetesen nem árulta el, hogy mennyibe került neki a Star Wars: The Old Republic fejlesztése és kiadása, de elemzői vélemények szerint akár félmilliárd dollárt is beleölhetett a kiadó a projektbe. Azt eddig is tudtuk, hogy az EA még nem készült ekkora dobásra.

Öt percig nézhetjük a Syndicate kooperatív módját

A GameTrailers jóvoltából újabb öt perc erejéig csorgathatjuk a nyálunkat a Syndicate remek mókának ígérkező, négyfős kooperatív módját. A játék ezen módja azért is érdekes, mert nem szimpla csapatos lövöldözésnek tűnik, nagyon komoly szerepet kapnak majd a fejlesztéseink is.

A Half-Life miatt követelőznek a rajongók

A Steamen indítottak csoportot azok a rajongók, akik azt követelik a Valve-tól, hogy folytasson nyíltabb kommunikációt a Half-Life-fal kapcsolatban, mondjon végre valamit afelől, hogyan állnak a folytatás munkálatai. A csoport jelenleg több mint 17 ezer tagot számlál, és még mindig lehet csatlakozni hozzá.

Beköltözik a Facebookra a felhőalapú játék

A Gaikai nevű cloud gaming szolgáltatás atyaúristene bejelentette, hogy végső fázisukhoz értek a Facebook vezetésével folytatott tárgyalások, a felhőalapú játék hamarosan a közösségi oldalon is elérhetővé válik. Mindezt be is bizonyították, a World of Warcrafttal játszottak a rendszeren keresztül.

Érkezik a 2012-es londoni olimpia hivatalos játéka

A Sega csapott le a Londonban zajló 2012-es nyári olimpia jogaira, és elhozza nekünk a London 2012 – The Official Video Game of the Olympic Games-t, mely számos sportágat vonultat fel - reméljük, elcsípünk némi hangulatot is, mely átitatja az egész eseményt. Látnivalóink is vannak már!

SSX - terítéken az online kapcsolatok

Van még valami olyan, amit nem láttunk az új SSX-ből? Szinte minden napra befut valami látnivaló. Most a Need for Speed Autolog rendszeréhez hasonló megoldást prezentálnak nekünk a fejlesztők - bizony, a hódeszkás cím sem múlik el online mulatság nélkül.

Hitman Absolution - a legfontosabb az intelligencia

Amikor megkérdezték az IO Interactive vezető producerét, Hakan Abrakot, hogy mi a legfontosabb szempont az új Hitman fejlesztése során, akkor egyértelműen a jobb mesterséges intelligenciát emelte ki. A másik pedig az, hogy több úton is sikerre vihetjük 47-es ügynök új kalandját.