Hírarchívum - 2012. április

Öt percig mozgásban a Hybrid

A 5th Cell lövöldéjéről februárban hallottunk utoljára - már akkor tudtuk, hogy a cím hamarosan révbe ér. A Hybrid egy hamisítatlan, elsősorban multis élményekre koncentráló akciójáték. Most a stúdió fejese narrálja nekünk a képernyőn látható pillanatokat. A nyár egyik slágere lehet.

Két hét múlva jön a Skyrim kinectes frissítése

Peter Hines, a Bethesda marketingfőnöke bejelentette, hogy az április 23-mal kezdődő héten válik elérhetővé a The Elder Scrolls V: Skyrim kinectes frissítése. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, végre kihasználhatjuk a szenzorban rejlő képességeket, főleg a hangvezérlést előtérbe helyezve.

Képregényes trailer a Dragon's Dogmához

A Capcom stílusos formában tárgyalja ki a várva-várt szerepjátéka háttértörténetét, mely úgy néz ki, mint egy animált képregény. Kétségtelen, hogy ebben az évben is el leszünk árasztva remek RPG-kkel. Jelen darab nem nélkülözi a misztikumot, a drámát és persze a sárkányokat sem.

Mozgásban a Kingdoms of Amalur új DLC-je

A jövő héten újabb letölthető tartalomnak örülhetnek a Kingdoms of Amalur: Reckoning rajongói, elvégre érkezik a Teeth of Naros DLC, mely az óriások földjére kalauzol el bennünket. Megfordulunk Idylla városában és új cuccokat is zsákmányolhatunk. Új videónk van róla!

Pletykált GTA V és Hitman Absolution dátumok

A PSM3 magazin legfrissebb számában olvashatjuk a Grand Theft Auto V és a legújabb Hitman állítólagos megjelenési dátumát. Nem tudjuk, hogy hihetőek-e, mindenesetre esélyesnek tűnnek. Persze okosabbak akkor leszünk, ha a kiadók is hivatalos dátumokat közölnek.

Élőszereplős előzetest kapott a Prototype 2

A vírus elszabadulása nem tett jót Heller lelkivilágának, családja veszélybe sodródott, New York már nem az a metropolisz, mint régen. Az IGN tette rá a mancsát a Prototype 2 valódi, hús-vér szereplőkkel forgatott trailerére, bár az élő Heller nem olyan keményarc, mint a játékban, de ez nem baj.

Márciusban 1,3 millió Mass Effect 3-at adtak el

Az NPD piackutató cég megvizsgálta, hogyan teljesített a kasszáknál a Mass Effect 3 az elmúlt hónapban. Az elemzők szerint mintegy 1,3 millió példány talált gazdára minden platformon, ami mindenképpen elismerésre méltó számadat. Naná, hogy az xboxos verziót szeretik a legtöbben.

Gameplay interjún a Medal of Honor: Warfighter

A Gametrailers mikrofonvégre kapta Greg Goodrichet, a játék producerét, aki készségesen beszélt a Medal of Honor: Warfighterről. Az interjúban számos új - még a trailerben sem látott - játékmeneti felvételt vehetünk szemügyre. Húzós anyagnak néz ki!

Megvan a Sleeping Dogs megjelenési dátuma

A Square Enix bejelentette az egykoron True Crime: Hong Kong címen futó Sleeping Dogs megjelenési dátumát. Napra pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikor indulhat a triádgyilkolás, emellett néhány előrendelői extráról is lehull a lepel. Augusztusig gyűjthetitek a zsebpénzeteket!

Lollipop Chainsaw - így lóbáld a láncfűrészed!

Egyetlen kérdés merült fel bennünk a játék legújabb kedvcsinálóját megnézve: vajon Juliet formás cickói a fizika törvényének megfelelően ringanak, miközben a hölgyike egy tucat zombit szeletel ketté? A kocsonya-effektus a játékvilág talán legjobb extrája. Mi is befizetünk rá!