Hírarchívum - 2012. április

E3 2012: Új Marióval és Pikminnel jön a Nintendo

Ha már úgyis minden infó kiszivárog az E3-as sajtókonferenciák előtt, a Nintendo elébe megy a sorsának, és maga szellőzteti meg, milyen bejelentésekkel készül a Los Angeles-i expóra. Azt már tudjuk, hogy kint lesz a Wii U, de nagyon úgy néz ki, kapunk új Mariót és Pikmint is.

Megtörni látszik a Call of Duty menetelése

A Call of Duty még mindig a legnépszerűbb videojátékos sorozat a világon, évről-évre bámulatos mennyiséget passzolnak el az új epizódokból, azonban az elemzők szerint a csúcsot elérte a széria: a Modern Warfare 3-ból már nem adtak el annyi példányt, mint a Black Opsból.

Megvalósulhat a Call of Duty: Police Warfare

Rémlik még az a rajongói próbálkozás, amiben a srácok azt mutatták be, milyen lenne, ha a Call of Duty a Los Angeles-i rendőrség és a bankrablók harcáról szólna? Nos, mint utóbb kiderült, a projekt nagyon is létezik, így ha az egyébként profi fejlesztőknek lesz elég pénzük rá, meg is valósítják majd.

Diablo III - rivaldafényben a Monk

A Demon Hunter és a Barbarian után következzék a Monk bemutatója, hősünket közel három percen keresztül csodálhatjuk akció közben, mialatt némi háttérinfóval is okosabbak lehetünk. A Diablo III a jövő hónapban jelenik meg, addig a többi karakterosztály is visszaköszön majd egy-egy videó erejéig.

Ghost Recon: Future Soldier - lesz benne akció is

Triviálisnak tűnhet, ezúttal csupán próbáltunk reflektálni a Ghost Recon: Future Solider új előzetesének témájára. Míg az előző "mission walkthough" középpontjában a lopakodás és az osonás állt, addig most a masszív lövöldözés kapja a főszerepet. Csőre is töltjük a shotgunt!

Közösen építene konzolt az Apple és a Valve?

Vad pletyka látott napvilágot, indítsuk vele a napot: a hírek szerint az Apple és a Valve fejesei a múlt héten nagyszabású találkozón vettek részt, azonban nem egyszerű gyárlátogatásról volt szó, állítólag a két cég közös erővel szeretne betörni a játékkonzolok piacára.

Az Originen bannoltak single playerben játszhatnak

Az EA újfent módosította az Origin sokat bírált felhasználói szerződését, ezek szerint, akik valamilyen oknál fogva bannolásra kerültek a rendszerben, még mindig hozzáférhetnek az adott játék egyjátékos tartalmához. Ehhez csupán offline-ra kell állítani a keretprogramot.

Mass Effect 3 - stratégiák a Resurgence DLC-ben

Már elérhető a Mass Effect 3 multiplayerét felturbózó, nem mellesleg ingyenes Resurgence pack, melyben új karakterosztályok és térképek várják az érdeklődőket. A BioWare most néhány hasznos tanáccsal igyekszik megtámogatni az online pályafutásunkat.

A szülők 64 százaléka nem ellenőrzi a korhatárt

Érdekes felmérés látott napvilágot az Egyesült Királyságban. A PlayR honlapja szerint a megkérdezett szülők 64 százaléka nem ellenőrzi azt, hogy gyermeke milyen korhatáros játékkal nyomul. Így nagyon is elképzelhető, hogy a fiatalkorú kisded véres húscafatokkal fekszik és kel.

Hivatalosan is bejelentették a Crysis 3-at

Ahogyan az várható volt, az EA és a Crytek bejelentette a Crysis 3-at. Hivatalossá váltak a korábban pletykált részletek is. A kiadó úgy beszél a folytatásról, mint a következő év első kasszasiker shooteréről, a megfogalmazás nem áll messze a valóságtól, tényleg bitang jó játékról beszélhetünk.