Hírarchívum - 2012. április

Max Payne 3 - óda a sörétes puskákhoz

Folytatódik a Rockstar fegyverbemutató kedvcsinálója, a mai menü a shotgunok körül forog. A kemény zsaru néha letol egy fájdalomcsillapítót, megfeszíti elgémberedett tagjait és sörétessel osztja az áldást. Ha a rosszfiúk túl közelre merészkednek, eme mordály mindig jól jön.

Bejelentették a Ghost Recon Networköt

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Ghost Recon: Future Soldier konzolos bétatesztjének dátumáról, emellett bejelentette a játék köré épülő, több platformon futó közösségi rendszerét, mely a Ghost Recon Network névre hallgat. Itt vannak a részletek, mereszd a szemeidet!

Verekedős játékok bajnoksága a PlayIT!-en

Elég jónak mondod magad Mortal Kombatban? Mindenkit lealázol a Street Fighter X Tekkenben? Itt az ideje, hogy rendezett keretek között tedd próbára magad a holnapi napon esedékes PlayIT-en, a Millenáris Park B épületében! Ha te kerekedsz felül több forduló után, értékes nyereményekkel gazdagodhatsz!

Tíz percig mozog az Epic Mickey 2

A Junction Point újra elhozza nekünk Mickey egér kalandját a rajzfilmek világában. Warren Spector játékából még nem láttunk eddig gameplay felvételeket, ám ez nem mehetett így tovább. Ráadásul rögtön tíz percen át csodálhatjuk meg, hogy jó irányba fejlődött-e a játék.

Még ma ingyenes az első Fallout

Csak szólunk, hogy ma bárki ingyenesen hozzájuthat az eredeti Fallouthoz. Ha kíváncsi vagy, honnan indult a posztapokaliptikus RPG-k áradata, valamint arra, hogy miként lehet ezt még kellően élvezetes szabályrendszerrel tálalni - nosza, irány a GOG.com, és tedd magadévá!

Mortal Kombat Vita - élőszereplős teaseren Kitana

Nem aprózza el a NetherRealm és a Warner, élőszereplős előzetessel nyomja meg a handheld Mortal Kombat májusi startját. A filmecske főszereplője a bájos Kitana - hangulatból ötös, kár, hogy még várni kell a teljes hosszúságú előzetesre. Ez legyen a legkisebb gondunk.

Májusban jön a Men in Black: Alien Crisis

Az Activision bejelentette a Men in Black: Alien Crisis megjelenési dátumát, amely hűen idomul a Men in Black 3 mozifilmhez. A jövő hónapban már játszhatunk a játékadaptációval, ami ráadásul támogatja a Wii és a PS3 mozgásérzékelős perifériáit is. Co-op és kompetitív multi is elérhető lesz.

Érkezik a Double Dragon: Neon

A retrójátékok szerelmesei örülhetnek, hiszen visszatér a 80-as évek egyik sikerjátéka, a Double Dragon. A Neon alcímre keresztelt fejezet megmarad a hagyományoknál: oldalnézetes, verekedős címmel van dolgunk, szigorúan 2D-s megvalósításban. Letölthető formában érkezik PSN-re és XBLA-re.

Killer is Dead - úton a Grasshopper új játéka

Suda 51 csapata nem unatkozik: e hónapban jelent meg a Sine Mora és a Diabolical Pitch, nyáron jön a Lollipop Chainsaw, de jövőre se maradunk új Grasshopper Manufacture-cím nélkül. Jön a kardozós, sötét hangulatú Killer is Dead. Egyelőre conceptekkel szolgálhatunk.

Kingdoms of Amalur - jön a Teeth of Naros DLC

Nem sokáig unatkozhatnak a Kingdoms of Amalur: Reckoning rajongói, elvégre a 38 Studios és az EA bejelentette, hogy új DLC érkezik Teeth of Naros címen. Az események egy ősi troll istenség körül bonyolódnak, s e mellé új helyszínek is dukálnak majd.