Hírarchívum - 2012. április

Mozgásban a Borderlands 2 többjátékos módja

Hasonlóan az első részhez, a Borderlands 2 inkább a multplayerben adja át a teljes gyönyört. Az online és az osztott képernyős kooperatív módba bármikor becsatlakozhatnak csapattársaink. A Gearbox ezúttal sem fukarkodott: új videót és számos screenshotot tett közzé.

Far Cry 3 - multiplayer infók, képek és videó

A Ubisoft lerántotta a leplet az új Far Cry többjátékos mókájáról, s nem volt rest megtámogatni azt egy raklapnyi látnivalóval. Az biztos, hogy a single mellett szavatos és életképes megoldással rukkolna elő az online szegmensben. Lássuk nagy vonalakban!

Húsvétkor is ingyenes a The Old Republic

Szegény kislányok - nem sok jót ígérhetünk a számukra. Nem jönnek hozzájuk locsolók, rajtuk marad a hímes tojás. Miért mondjuk ezt? A BioWare ismét ingyenessé teszi a Star Wars: The Old Republicot a hétvégén. Sajnos csak azoknak szól, akik a múltban még nem próbálták ki az MMO-t.

Aliens: Colonial Marines - gameplay videók, képek

Lassan célegyenesebe ér az Aliens: Colonial Marines fejlesztése, a Gearbox újfent bemutatta a játék jelenlegi változatát a szerencsés kiválasztottaknak Texasban. A multiplayerről is lehullott a lepel, az online mechanikát külön videó taglalja, de a képekről sem kell lemondanunk.

Rock Band Blitz - egyedül, műanyag gitár nélkül

Érdekes spin-off készül a Rock Band-szériához, a Harmonix tegnap este jelentette be a Rock Band Blitzet. Bár a lényeg a régi, a játékot egyedül játszhatjuk majd, ráadásul immár műanyag gitárok nélkül. A letölthető formában megjelenő anyag nyáron válik elérhetővé az érintett konzolokon.

Steel Battalion: Heavy Armor - így Kinectezünk

A Capcom friss videóval jelentkezett a Steel Battalion: Heavy Armor kapcsán, melyből kiderül, miként irányíthatjuk majd mecháinkat a Kinect segítségével. Nem tudtad eddig elképzelni, hogy a mozgásérzékelős technológiát hogyan lehet hasznosítani egy robotos címben? Most választ kapsz.

Batman: Arkham City - jön a Harley Quinn DLC?

A pletykák szerint hamarosan újabb letölthető tartalommal bővül a Batman: Arkham City. A sztoriközpontú DLC állítólag Harley Quinnről szól majd, a játszható karakterek között pedig ott lehet Robin is. A Rocksteady még nem reagált a hírekre, de a kiszivárgott trófealista jó kiindulóalapnak tűnik.

George R.R. Martinnak tetszik a Trónok Harca RPG

Bár a nagy sikerű könyvek és a sorozat szerzőjének vajmi kevés köze van a Cyanide gondozásában készülő Game of Thrones szerepjátékhoz, saját bevallása szerint "nagyrészt elégedett" a végeredménnyel. Ha hihetünk az öregúrnak, nem lesz olyan elvetélt próbálkozás a játék.

Battlefield 3 - gyors fejlődés pénzért, szerverbérlés

Lássuk, hol tart most a Battlefield 3! A napokban jelent meg az új tapasz, mely számos kritikus hibát javít ki, s a héten már Xbox Live-on is elérhető az Ultimate Shortcut Bundle csomag, amit megvásárolva mind a négy kaszt összes fegyvere és azok kiegészítései elérhetővé válnak.

Risen 2: Dark Waters - jönnek a kalózok

Miként lehet ötvözni a fantasy szerepjátékokat a Karib-tenger kalózaira hajózó történettel és atmoszférával? Kérdezd meg a német Piranha Bytes-os fiúkat, hiszen ők tudják a választ! Kezdetben mi is furcsállottuk a dolgot, de tényleg működik a Risen 2. Most új képek futottak be.