Hírarchívum - 2012. április

A Warrior's Lair köszöni szépen, jól van

A korábban Ruin címet viselő Diablo-klón továbbra is fejlesztés alatt van, nem voltak igazak a múlt héten felreppent pletykák, miszerint a játékot törölték volna. Arról van szó, hogy a Vitára és PS3-ra érkező akció-RPG csupán fejlesztőcsapatot váltott - erősítette meg a Sony.

Angry Birds animációs sorozat készül

A Rovio hivatalosan is megerősítette, hogy minden lehetséges platformon útjára bocsájtja a Dühös Madarak főszereplésével készülő rajzfilmsorozatot. A széria 52 rövid epizódot tartalmaz majd és hetente fog jelentkezni - egy évig tuti élvezhetjük a "kiterjedt" univerzum meséit.

WWE '12: Wrestlemania Edition bejelentve

A THQ bejelentette, hogy speciális kiadással kedveskedik a WWE '12 rajongói számára. A Wrestlemania Edition májusban érkezik, s a korábban napvilágot látott letölthető tartalmakat is mellékeli a kiadó. A pankrációs címek kishazánkban erősen rétegjáték kategóriát képviselnek, de attól még jók.

Jönnek a krómozott Xbox 360-kontrollerek

A Microsoft bejelentette, hogy új, limitált példányszámú Xbox 360-kontrollereket dob piacra. A Chrome-szériának nincs köze a Google böngészőjéhez, a konzol vezérlője inkább fényes, krómozott külsőt kap, némileg átdolgozott D-paddal egyetemben. Májusban már a boltokban lesz.

Diablo III - előzetesen a Demon Hunter

Friss trailer látott napvilágot, melyben a fürge és cseles Demon Hunter kasztról hull le a lepel. A Blizzard emellett megosztott pár finomságot az Inferno nehézségi szintről. Ez lesz a legnehezebb fokozat, s csak a második végigjátszásra nyílik meg, ha alapból high-on kezdünk.

Októberben érkezik a WRC 3

Idén sem maradunk hivatalos raliszimulátor nélkül. A Black Bean bejelentette, hogy októberben érkezik a WRC: FIA World Rally Championship 3, újfent az olasz Milestone jóvoltából. Reméljük, a harmadik nekifutásuk már maradandóbb élményt nyújt, mint az előzőek.

Úton a Caslevania: Lords of Shadow folytatása?

David Cox, a Caslevania: Lords of Shadow producerének Twitter-oldalán felbukkant jelek szerint folytatást kap a Lords of Shadow. Bár semmi konkrétum nincs még, Cox azt ígérte, hogy hamarosan bejelentik, miért is utazott nemrégiben Erdélybe, Drakula földjére.

Kinect Star Wars launch party, ma este!

Tudjuk, későn szólunk, így jött össze, de ha gyorsan összekapjátok magatokat, még odaérhettek a Gameshopba, ahol a Microsoft közreműködésével Kinect Star Wars launch partyt szerveznek a srácok. A buli folyamán akciósan vehetitek meg a játékot, kaphattok ajándékot, és találkozhattok Darth Vaderrel is.

Bejelentették az Orcs Must Die! folytatását

A Robot Entertainment bejelentette, hogy készül az Orcs Must Die! második része, amiben nemcsak kooperatív játéklehetőség, hanem egy raklapnyi újdonság is várja a rajongókat. A játékkal hamarosan behatóbban is megismerkedhetünk, addig nézzük meg belőle az első előzetest!

PlayStation 4 - előbb, mint a következő Xbox?

Nemcsak a következő generációs Xboxról láttak napvilágot különböző pletykák, ezzel egyidőben a PlayStation utódjáról is csiripeltek a neten. A legfontosabb: a Sony meg van győződve róla, hogy ezúttal beelőzik a Microsoftot, már ami a gépek megjelenési idejét illeti.