Hírarchívum - 2012. április

The Witcher 2 - az előző rész tartalmából

Hasonlóan a múlt heti kedvcsinálóhoz, ismét egy véres és művészien megkomponált animációs videót kaptunk a CD Projekt RED-től, melyben összefoglalja a The Witcher első részének eseményeit. A konzolosoknak érdemes figyelni rá, elvégre az ő platformjukon kimaradt ez az epizód.

Júniusban jön a PC-s Ghost Recon: Future Soldier

Nehéz szülés volt a Ubisoft részéről, de a francia kiadó csak eldöntötte végül, hogy PC-re is kiadja a Ghost Recon-sorozat legújabb részét, a Future Soldiert. A számítógépes változatra ráadásul nem is kell sokat várni, egy hónap sem fog eltelni, és máris megkaparinthatjuk ezt a játékot is.

Launch traileren a Devil May Cry HD Collection

A DmC megjelenéséig még van idő, addig egyfelől kibékülhetünk az új résszel, másrészt újrajátszhatjuk vagy pótolhatjuk a korábbi epizódokat. Megjelent a Devil May Cry HD Collection, amiben az első három játék mutatkozik be immár újgenerációs, "kollekciós" köntösben.

Fanok pénzelhetik a Leisure Suit Larry remake-et

A Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változatát tavaly októberben jelentették be, azonban látszólag nem haladnak túl jól a munkálatok, Al Lowe-ék a mostanában különös népszerűségnek örvendő Kickstarterhez fordultak - félmillió dollárt gyűjtenének össze a rajongóktól.

Capcom: nincsen baj a lemezre pakolt DLC-vel

Logikailag védhető, egyébként pedig tenyérbemászó indokkal rukkolt elő a Capcom azon kritikák kapcsán, amiket a rajongók a játékok lemezére pakolt, lezárt extra tartalmakról fogalmaztak meg. Mi a rosszabb: ha a későbbi DLC már rajta van a lemezen, vagy ha külön kell letöltenünk?

Először mozog az UEFA Euro 2012

Június 8. Jön a Prometheus, indul a foci Európa-bajnokság - venni kell egy karácsonyfát erre az ünnepre, mit azt mondjuk. Az Electronic Arts idén rendhagyó módon DLC-ként adja ki a Lengyelországban és Ukrajnában megrendezendő EB hivatalos játékát, itt is van az első mozgókép belőle!

Wii U - gyengébb, mint az Xbox 360?

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy a Wii U hardveres ereje körülbelül egy szinten mozog az Xbox 360-nal és a PS3-mal, máris érkeztek cáfolatok. Két fejlesztőcsapat is névtelenül megerősítette, hogy a Nintendo új konzolja erőben nem ér fel a két jelenlegi konkurenséhez.

Csajoknak ad kedvezményt az orosz MMO

Az orosz Nival Interactive érdekes megoldást talált ki arra, hogy bevonja a barátnőket, húgokat és anyukákat is a játékba a sok-sok hím mellé. A női játékosok ugyanis mindenféle bónuszokat és akciókat fognak kapni a Primal Worldben, és velük a csapat is erősebb lesz.

Next-genre jöhet a Just Cause 3

Az Avalanche nem ürülékkel gurigázik, mondhatnánk. A stúdió fejesei szerint a Just Cause ugyanis tökéletes lenne a következő generációra, így valószínűleg már dolgoznak rajta. Meg egy másik, szintén nyitott világgal rendelkező akciójátékon is, amit hamarosan bemutathatnak.

Novemberben érkezhet a Nintendo Wii U

Egy japán kiskereskedelmi cég szellőztette meg a Nintendo Wii U állítólagos megjelenési dátumát, mely november 18-át jelent. A japán premier egy héttel később várható. Természetesen pletykaként tekinthetünk a hírre mindaddig, míg hivatalos bejelentés nem érkezik a Nintendo felől.