Hírarchívum - 2013. március

Látnivalókon az Assassin's Creed III új DLC-je

Ma válik letölthetővé az Assassin's Creed III legújabb DLC-je, a csomag a The Tyranny of King Washington-sorozatot folytatja, és megkapjuk benne a Power of the Eagle képességet is.

Thief - egyetlen ölés nélkül végigjátszható

Pacifista vagy? Elítéled az erőszakot? Akkor a Thief a Te játékod lesz! Nicolas Cantin, az Eidos Montreal művészeti vezetője elhintette, hogy akár - hasonlóan az előző részekhez - vérontás nélkül végigjátszhatjuk a címet.

The Walking Dead - ingyenes első rész a PSN-en

Imádjuk a grátisz játékokat, s mindig nagy örömünkre szolgál az ilyen hírt megosztani veletek. A héten ingyenesen letölthető a Telltale-féle The Walking Dead-kalandjáték első epizódja a PSN-ről. Le ne maradj róla!

Beköltözik a PlayStation Home-ba a Pottermore

A Harry Potter-rajongók mézes csupra, a Pottermore tiszteletét teszi a PlayStation Home virtuális világában, ahol hasonszőrű rajongókkal barátkozhatsz össze és kelhetsz velük birokra számos minijáték keretében.

Bejelentették a Dungeon Defenders II-t

A Trendy Entertainment bejelentette, hogy folytatást kap a kooperatív elemekkel megspékelt Dungeon Defenders. Az új rész MOBA-szerű játékmóddal is fel lesz vértezve, míg a klasszikus multi is visszatér. Ja, és free-to-play lesz.

Enlighten techdemó - ilyen látványt kapunk PS4-en

A Geomerics bejelentette, hogy a látványos fényeffektekért felelős Enlighten motorja támogatja a PlayStation 4-et. Erődemonstrációja keretében egy ütős techdemóval örvendeztetett meg minket.

Május elején jelenik meg PC-re a Fez

Phil Fish, a megboldogult Polytron fejese és a Fez atyja megerősítette, hogy PC-re is megjelenik a zseniális indie játék, amely eddig Xbox Live-exkluzív volt. "Nagyon valószínű", hogy lesz PSN-es port is, de a 3DS-t kizárja.

Friss képeken a Mars: War Logs

A Spiders akció-RPG-je első ránézésre sokat merít a Mass Effectekből, de a marsi környezet legalább jól áll neki. A vízkészletekért folyó, intrikákkal teli harc izgalmasnak hangzik - mit szólnátok néhány kedvcsinálóhoz?

Launch traileren a Walking Dead: Survival Instinct

Pénteken, azaz március 22-én kerül a boltokba a Terminal Reality alkotása, a The The Walking Dead: Survival Instinct. A játék nem szimpla zombilövölde, elsősorban a túlélésre kell koncentrálnunk Daryl Dixont irányítva.

Breaking: lemondott az EA vezérigazgatója

Az Electronic Arts bejelentette, hogy március 30-án John Riccitiello lemond a kiadó vezérigazgatói posztjáról, és az igazgatótanácsnak sem lesz a tagja többé. Ideiglenesen Larry Probst veszi át a helyét.