Hírarchívum - 2013. március

Ingyen játék a SimCity-vásárlóknak - a részletek

Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy az Electronic Arts inkább ingyen játékkal kárpótolná a SimCity-vásárlókat ahelyett, hogy visszatérítené a pénzüket, a konkrétumokat viszont eddig homály fedte.

Vitára is megjelenik az Epic Mickey 2

"Srácok, mint tudjátok, az Epic Mickey 2 nem ment valami jól. Még a Junction Point is lehúzta a rolót miatta. Viszont valahogy vissza kéne hozni a halálból azt a játékot, és íme, az ötletem, hogyan: jelenjen meg Vitára is!"

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.

Frissítve: Battlefield 4 - íme, a promókép nagyban

Most, hogy vészesen közeledik a Battlefield negyedik részének bemutatója, igyekszünk majd minden, a játékkal kapcsolatos apró hírmorzsát és látnivalót megosztani veletek. Mint például most is.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

BioShock Infinite - itt a bővített TV-reklám

A hétvégén napvilágot látott TV-szpot hosszúsága ezennel megduplázódott - kereken egy percen keresztül élvezhetitek a remek hangulatú CG-előzetest az Irrational Games alkotásáról.

Érkezik a Might & Magic X?

A Ubisoft fellőtte egy, a Might & Magic frencsájzhoz tartozó játék teaser oldalát, rajta egy hatalmas X-szel. Minden jel szerint tíz év után visszatér a Might & Magic szerepjáték a tizedik résszel, DS-re, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Legendary nehézséget kap a Skyrim

A The Elder Scrolls V: Skyrimhez hamarosan olyan javítás érkezik, amely eltörli a szintsapkát és egy új nehézségi szintet, a Legendaryt hozza magával. A patch jelenleg bétatesztelés alatt van, a hónap végén elérhető lesz.

PC-re is jön az első Castlevania: Lords of Shadow?

Bár a folytatás már biztosan napvilágot lát számítógépeken is, eddig még semmi hír nem volt arról, hogy a 2010 októberében konzolokon megjelent előd PC-re is megérkezik. Egészen mostanáig.

Képeken a melankolikus Rain

A tavalyi GamesComon mutatkozott be a Sony Japan letölthető címe, a Rain. A depressziós, komor hangulatú játékban a főhősünk egy olyan szellemalakban kolbászoló kisfiú lesz, aki csak az esőben válik láthatóvá.