Hírarchívum - 2013. március

The Walking Dead: Survival Instinct kulisszatitkok

A Dixon-bratyókat alakító színészek tolmácsolásában a The Walking Dead: Survival Instict színfalai mögé pillantunk. Norman Reedus és Michael Rooker elmélkedik egy sort a túlélő-FPS-ről.

Resident Evil 6 - jönnek a Left 4 Dead 2-karakterek

A Valve és a Capcom összeállt, hogy egy ígéretes Left 4 Dead 2 X Resident Evil 6 crossovert kreáljon a túlélőhorror PC-s felhasználóinak. A Mercenaries: No Mercy módban irányíthatjuk az ismerős karaktereket.

Ilyen lesz a Castlevania: LoS 2 kezdőképernyője

A Castlevania: Lords of Shadow 2 rendezője, Dave Cox már korábban is szivárogtatott részleteket a MercurySteam játékáról. Ezúttal a várva-várt nagygépes folytatás kezdőképernyőjét kapta le mobiljával. Frenetikus!

Tizenhat óra hosszú a The Last of Us kampánya

Az EvolveEntnek adott interjújában a Naughty Dog munkatársa kifejtette, hogy vérmérsékletünktől függően, akár 16 órás játékidőre számíthatunk a The Last of Usban. Ajánlott lesz lopakodni és mindenhova bekukkantani.

BioShock Infinite - TV-reklám érkezett

Csodálatos CG-jelenetekkel tarkított TV-szpotot kaptunk a BioShock Infinite-ről, melyben szó szerint célkeresztbe kerül a bájos Elizabeth is. Szerencsére a hölgy megmentőjére nem kell sokat várni.

Friss traileren a Resident Evil: Revelations

Sajnos csak a japán vásárlók részesülhetnek az Unveiled Editionben - nekünk, európaiaknak marad a nyálcsorgatás. A speciális kiadásban három bónusz karaktert és soha nem látott fegyvereket találunk.

Jön a Max: The Curse of Brotherhood

A Press Play jóvoltából érkezik a Max and the Magic Marker című 2D-s platformjáték szellemi folytatása, a Max: The Curse of Brotherhood. Hősünk idegesítő kisöccsét gonosz erők rabolták el, ideje visszaszerezni.

Nevewinter - látnivalók a Jewel of the Northról

Mit takar pontosan a Jewel of the North? Ez is egy kardparti település - így is hivatkoznak Nevewinter városára, ha eddig nem tudtad volna. Tizenöt screenshot és egy új trailer landolt a free-to-play MMO-ról.

Injustice: Gods Among Us - még több bunyó

Újabb karakter csatlakozott a NetherRealm-féle bunyós cím felhozatalához: a bájos Rachel Roth, avagy Raven. A hír nem csupán róla szól, lesz Joker vs. Flash, Superman vs. Green Arrow, Batman vs. Csodanő párbajunk is.

GDC 2013: Március 26-án felfedik a Battlefield 4-et

Az EA és a DICE újabb meghívót küldött ki a sajtó munkatársainak, amin már kikezdhetetlenül feltűnt a Battlefield 4 neve. Bizony, a lepellerántásra az idei GDC-n kerül sor. Hivatalos artworkünk is van!